reklama
RatinaZ
Fanka BB :)
Ja też dostałam prezent na dzień kobiet...Kopniaczki są na tyle wyraźne,że czuć je już przez skórę i nawet M poczuł jak przyłożył rękę tak trochę
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
A kiedy można poczuć pierwsze ruchy? Już się nie możemy doczekać... Tatuś masuje brzuszek jakby chciał pierwszy poczuć ruch maleństwa
Ansure - spokojnie, jak to pierwsze maleństwo to i nawet po 20 tygodniu, choć różnie to bywa ;-) A tatuś niech tak namiętnie brzuszka nie masuje bo jeszcze skurcze wywoła!
No i posprzątane... Tego miałaś nie pisać ;-).Ja pierworodnego pierwszy raz swiadomie poczulam w 21/22 tyg, ale zdecydowanie nie byla to zapowiedz grzecznego i spokojnego aniolka
mala.di
hehehe ale ciiicho! tego nie było. i tak w to bedziemy wierzyć. mi sie co prawda zdaje ze juz cos czasem czuje, ale słabo i rzadko, więc będzie aniołek.
wiara czyni cuda!
wiara czyni cuda!
Aaaa. Właśnie godzinę temu pierwszy raz poczułam Bąbla :-). Nie żadne tam bąbelki, czy motylki, a porządne pchnięcie od środka - jak na chłopaka przystało . Z zewnątrz jeszcze nie wyczuwalne, ale od środka parę porządnych rozepchnięć. Tatuś w pracy siedzi i się cieszy .
mala.di
dzag82 to superr ! ;D piękne to momenty, fajnie że i Ty się doczekałaś:-)
mój zaczyna porządniej dawać o sobie znać... wczoraj dostalam chyba 10-15kopniaków pod rząd...tak sie poryczałam.... dziś rano też kilka razy kopnął
mój zaczyna porządniej dawać o sobie znać... wczoraj dostalam chyba 10-15kopniaków pod rząd...tak sie poryczałam.... dziś rano też kilka razy kopnął
reklama
Ja jestem lekko przerażona, bo Młode uaktywnia się głównie wieczorami i w nocy Franek o tej porze zawsze spał No ale póki co ruchy jeszcze delikatne, więc ciężko cokolwiek powiedzieć - w każdym razie już widać, że będzie Młode ruchliwe jak Starszy Brat I bardzo dobrze
Zazdroszczę Wam trochę tej umiejętności wzruszania się U mnie takie rzeczy tylko uśmiech wywołują. Nawet przy porodzie się nie popłakałam Jakaś strasznie zimnokrwista jestem ;/
Zazdroszczę Wam trochę tej umiejętności wzruszania się U mnie takie rzeczy tylko uśmiech wywołują. Nawet przy porodzie się nie popłakałam Jakaś strasznie zimnokrwista jestem ;/
Podziel się: