reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych dzieciaczków

reklama
Mój uwielbia kopać prawą stronę brzucha tuż obok pępka, ale jak się rozkręci to czuję go niemal wszędzie (w podbrzuszu też), jakby piękne fikołki robił :-D

Dziewczyny, dzięki za odpowiedzi :-) Uspokoiłam się bo nie byłam pewna czy to normalne:zawstydzona/y: Dobrze, że jesteście ;-)

sagaa to kwestia indywidualna... Każda jak widać czuje ruchy w różnym czasie. Ja takie prawdziwe kopniaki to czuję dopiero od 2 dni i tylko wieczorami. Ale tatuś jak kładzie rękę na brzuchu to młoda się uspokaja:) Mam nadzieję,że po porodzie też będzie tak działał na nią:-)

Nie martw się, na pewno się doczekasz...:)

reklama
sagaa-czy to twoje pierwsze dzieciątko? być może właśnie z tego powodu jeszcze nie czujesz albo masz łożysko na przedniej ścianie macicy to też zmniejsza odczucie, jestem pewna że lada dzień poczujesz:)

Do góry