reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy maluszka

Wczoraj małemu zachciało się przeciągać. Główką zaparł się o miednicę, a nóżkami brzuch wypychał. Bolało jak cholipcia, a na dodatek jego tatuś akurat w dziurę wjechał :/
:-D:-D:-Dheheh padłam, ja w sumie nie głodna ale też mi się skojarzyło:-D,mało tego - nawet nie wiem o jaka inna dziurę mogłoby chodzić:sorry2::-p

reklama
oj świntuchy :D no ale dobra każdy chyba miał to samo skojarzenie :D sarka chyba specjalnie chciała pobudzić naszą wyobraźnię... :d

co do czkawki - nadal nie wiem co to jest :)

Szkoda, że nie mogę Wam palcem pogrozić świntuszki. Biedni ci Wasi mężowie, jak już w końcu będziecie mogły zająć się nimi:-p

No mojemu zapowiedziałam, że jak się skończy 36 tydzień to co noc mu spokoju nie dam bo, będe szczera..Mam już dośc bycia w ciąży...Chce przytulić małego i przestać się zastanawiać nad wagą, wynikami, w jakim tempie rośnie, czy moje leki nie zrobią mu krzywdy, czy dobrze się odzywiam, czy nie za bardzo sie stresuje...Wiem, że zaczna sie inne lęki ale przynajmniej będe go już miała w ramionach....Nie mam już siły..Ide bo zaczynam smęcić...I do tego się poryczałam....

Bodzinka szkoda, że nie mogę teraz Cię przytulić. Nie martw się. Wszystko będzie dobrze. Jeszcze chwilka i naprawdę będziesz mogłą swojego bobasa przytulic.

reklama
Do góry