reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszka

No to ja nie będę oryginalna i napiszę, że moja kopała jak szalona jeszcze do wczoraj, a dziś troszkę rano, przeciągnęła się leniwie w południe, posmyrała na meczyku i teraz śpi jak zabita... Może jest zmęczona moim katarem?

reklama
Isunia, fajna reakcja:) no i ppierwsza lekcja ze mlodsza siostar to nie tylko dobra zabawa i masz racje z tymi ruchami, moja tez ma dni duzej aktwynosci i mniejszej. :-)

Moje maleństwo zaczęło ruszać sie dość szybko jak na pierwsze dziecko:tak: To cudowne uczucie, pewna forma komunikacji z dzidzią:-) Mój przyszły mąż bardzo przeżył kiedy dzidzia go kopła:szok: Pierwszy raz go takiego widziałam i choć starał sie ukryć emocje to widziałam, że prawie płakał ze szczęścia:-D:-D

U nas ruchliwe bardzo storzenie :-) w porównaniu do pierszego mam nadzieje ze juz jak wyjdzie na zewnatrz to czasami pospi :-D:-D bo teraz to mam wrazenie ze raczej nie jest snem zainteresowana :-)

reklama
Do góry