reklama
Sylwia! Nie martw sie, na pewno wszystko jest w pozadku. Ja poczuleam pierwsze "musniecia" w 18 tygodniu, tak wiec masz jeszcze czas! To w koncu bardzo indywidualna sprawa.
Ja tez dolaczam sie do zyczen dziewczyn i zycze Tobie i Twojemu Mezowi wszystkiego najlepszego!
Sierpien to dobry miesiac na sluby. Sama mam 31 sierpnia 3 rocznice
Ja tez dolaczam sie do zyczen dziewczyn i zycze Tobie i Twojemu Mezowi wszystkiego najlepszego!
Sierpien to dobry miesiac na sluby. Sama mam 31 sierpnia 3 rocznice
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Martusia mój mąż tak samo się zachowuje jak Twój :laugh: A dodatkowo rozmawia z maleństwem kiedyś się śmialiśmy bo za każdym razem jak je o coś zapytał to ono kopnęło takie malutkie a takie rozumne już
Wczoraj mój mąż położył rękę na moim brzuszku i poczuł dwa kopniaczki, jeden odczuł jakby mi brzuch drgnął ale drugi już był wprost idealny by wiedział że to kopniaczek ;D mówi że to niesamowite uczucie ;D
Sylwuniu nic się nie martw zobaczysz że niedługo poczujesz swoją kruszynkę, pewni jest ono bardzo spokojne a nie takie "nerwowe" jak nasze żeby się cały czas wiercić niekótre kobiety dopiero w 20 tygodniu odczuwają ruchy swoich pociech tak więc głowa do góry bo wszystko jest w jak najlepszym porządku
Ja trzymam kciuki żebyś jak najszybciej poczuła nieżłego kopniaczka Kochana
Pozdrawiam serdecznie :-*
Wczoraj mój mąż położył rękę na moim brzuszku i poczuł dwa kopniaczki, jeden odczuł jakby mi brzuch drgnął ale drugi już był wprost idealny by wiedział że to kopniaczek ;D mówi że to niesamowite uczucie ;D
Sylwuniu nic się nie martw zobaczysz że niedługo poczujesz swoją kruszynkę, pewni jest ono bardzo spokojne a nie takie "nerwowe" jak nasze żeby się cały czas wiercić niekótre kobiety dopiero w 20 tygodniu odczuwają ruchy swoich pociech tak więc głowa do góry bo wszystko jest w jak najlepszym porządku
Ja trzymam kciuki żebyś jak najszybciej poczuła nieżłego kopniaczka Kochana
Pozdrawiam serdecznie :-*
L
lwica
Gość
Czesc Sylwia.
Ja rowniez doszukuje sie wszelkich oznak ruchow malenstwa,a jestesmy tyle samo w ciazy,czasami odczuwam pulsowanie lub jakby delikatny pradzik i nie wiem czy to juz to,wiec jest nas dwie.
Ja rowniez doszukuje sie wszelkich oznak ruchow malenstwa,a jestesmy tyle samo w ciazy,czasami odczuwam pulsowanie lub jakby delikatny pradzik i nie wiem czy to juz to,wiec jest nas dwie.
reklama
No ja wlasnie na samym poczatku tez mialam takie "pulsowanie" i nie bylam pewna czy to Dzidzia. Upewnilam sie dopiero jak mnie tak pozadnie kopnela i wtedy juz wiedzialam ze ten rodzaj "pulsowania" to wlasnie Malenstwo. Tak wiec Dziewczyny... byc moze to juz wlasnie to!!! Trzymam kciuki oby tak bylo!