reklama
Witajcie mamuśki
Moja maleńka czasami przez cały dzień wcale się nie rusza (albo tak delikatnie, że po prostu nie czuję ruchów). Na szczęście jak już sie położę spać i zgaśnie światło to ruszy się kilka razy i wtedy spokojnie mogę zasnąć. Za to następnego dnia kopie mnie bez przerwy, aż mnie boli bok. Czy wam też się tak zdarza, czy to normalne?
pozdrawiam!
Moja maleńka czasami przez cały dzień wcale się nie rusza (albo tak delikatnie, że po prostu nie czuję ruchów). Na szczęście jak już sie położę spać i zgaśnie światło to ruszy się kilka razy i wtedy spokojnie mogę zasnąć. Za to następnego dnia kopie mnie bez przerwy, aż mnie boli bok. Czy wam też się tak zdarza, czy to normalne?
pozdrawiam!
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Kasia178 pisze:Maggusia, życzę Ci żebyś jak najszybciej poczuła mocne i silne kopniaczki, patrząc na tydzień ciąży to pewnie już niedługo się doczekasz![]()
Mój Bartuś szaleje, chyba z radości że mama ma wolne. L4 rzeczywiście nam się przyda, wypoczniemy przez ten tydzień za wszystkie czasyPożyczyliśmy stetoskop i podsłuchujemy bicia jego serduszka. słychać super, pod warunkiem, że już namierzymy naszego synka i że jest łaskaw przez chwilkę się nie przemieszczać
![]()
Kasiu mam nadzieje ze juz za niedlugo poczuje
A ja ci zazdroszcze ze juz czujesz kopniaczki hihihi
Izabelka wreszcie udalo mi sie zrobic suwaczekIzabelka pisze:Maggusia a w którym jesteś miesiącu, bo nie masz suwaczka i nie widać hihi ?
reklama