reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy, kopniaczki, czkawka itp - czyli co się dzieje w naszych brzuszkach

ja tez czuje już dosyc dlugo....ale od wczoraj dopiero da się zauważyc golym okiem jak brzuch się rusza,moje maleństwo szaleje....nawet tatus to widzial:tak:

reklama
Witam
ja od mniej wiecej tygodnia czuje takie dziwne bulgotanie i tak jakby cos plywalo u mnie w brzuchu. Myślę, że to już to, choć czekam z niecierpliwością na wyraźne kopniaki. Jestem w 17 tygodniu, więc myślę że to już niedługo....Czy któraś z Was miała problemy z męczącą czkawką? Pytam bo ja prawie od początku ciąży mam codziennie czkawkę i trochę mnie to już niepokoi...

julitap1 moje malutkie tez w 17 zaczelo bulgotac a już tydzien później byly to wyczówalne kopniaczki:-D a co do czkawki to zdaza mi sie tak raz na tydz, niewiem od czego to zalezy:happy:

Hmmm a moja dzidzia dalej nic się nie rusza :wściekła/y:. Czasem mam takie wrażenie że coś mi bulgocze ale raczej dlatego że ciągle jestem głodna :-(. Apetyt mam ogromny ale staram się jeść małe porcje żeby waga wytrzymała :-).
Czekam na kopniaka dzidzi jak na zbawienie, mam nadzieję że się wkońcu pojawią!!!

Ja od kilku dni mam wrażenie, jakby mi mała rybka pływała w brzuchu.Nie dzieje się to zbyt często, ale to chyba to:happy:

reklama
Moja mała już bardzo wyrażnie daje znać o swoim istniieniu:-D to niesamowite warto było czekać:-D może ruchy nie sąbardzo częste ale nie da się ich pomylić z niczym innym:tak:

Do góry