reklama
Julisia, ja tez czuje jeszcze tylko delikatne ruchy. Niby czuje codziennie, ale wieczorkiem jak sie skupiam to najbardziej, tak w ciagu dnia jak jestem skupiona na innych rzeczach to nie odczuwam ich.
Takze nie martw sie, jeszcze nam dadza popalic
Takze nie martw sie, jeszcze nam dadza popalic
marzena9
Fanka BB :)
oj po żebrach to chyba jeszcze nie Ale za to po pęcherzu to całą paleta odczuć a ja tego nie lubię bo to głupie uczucie... Ale u nas o dziwo mimo, że mam łożysko na przedniej ścianie (na szczęście wysoko) to czuję ruchy baaardzo. Tak od świąt mniej więcej. Wcześniej były delikatne i słabe a teraz to już porządne rąbnięcia czasem i to się zmieniło dosłownie z dnia na dzień, więc nie martw się narazie, że słabe. Lada chwila mogą być już mocne!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja tam czuję mocne ruchy , oj zdecydowanie...
i po żebrach teżź , już pisałam chyba z tydzień temu że mi mała wsadziła coś pod żebro i nie mogłam się wyprostować..
z pierwszą miałam to samo i identyczne miejsce ..
wiec już mnie boli na samą myśl
tylko teraz te ruchy ucichły jakoś:-(
i po żebrach teżź , już pisałam chyba z tydzień temu że mi mała wsadziła coś pod żebro i nie mogłam się wyprostować..
ja tam czuję mocne ruchy , oj zdecydowanie...
to może jakaś chwilowa kolka,albo nerwoból,
bo z tego co wiem,słyszałam,czytałam...to dno macicy np w końcu 28. tygodnia jest ok 2-3 palce powyżej pępka,
a przylega do żeber pod koniec 36...
no ale nie wiem, może Ci się tak rozciąga podczas kopniaków...
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Emikaa- u mnie macica 2 palce nad pępkiem była na ostatniej wizycie
czyli 22 grudnia ;-)
U mnie Krzyś też dokazuje co mnie bardzo cieszy, bo wiem, że u Niego wszystko oki
Wczoraj to bawił się ze mną w odpukiwanie
poraz pierwszy
czyli 22 grudnia ;-)
U mnie Krzyś też dokazuje co mnie bardzo cieszy, bo wiem, że u Niego wszystko oki
Wczoraj to bawił się ze mną w odpukiwanie
poraz pierwszy
mandrzejczuk
moj synek ostanie jakies 4 dni mial ciche dni, bo malutko sie ruszal, bo az sie zaczelam martwic ale chyba wyznaczyl juz sobie pory odpoczynku, bo rusza sie tylko delikatnie rano, potem caly dzien cisza i dopiero wieczorem albo w nocy zaczyna. Wczoraj bylismy na swiatelku do niebia i jak puszczali petardy to kopal, a potem jak juz kladlam sie do snu to zdecydownie sie roztanczyl, zauwazylam juz, ze jak czasem przejade palcem po brzuch tam gdzie mnie kopie to odpowiada
ilonka.M
no chyba faktycznie nasze dzidzie maja także leniwe dni moja przez 2 dni delikatnie dawała o sobie znać , a wczoraj wieczorem rozszalała się na całego . natomiast dziś po wypiciu glukozy szału dostała w brzuszku i kopie mnie juz ponad 2,5 godz ale fajnie bynajmniej wiem że wszystko gra u bobaska
reklama
Alex2712
Mój Synek to przez cały dzień co jakiś czas się odzywa, czasami tak mocno mnie kopnie, że jestem aż w szoku. No i ostatnio mój M. tez już poczuł jak maluszek kopie, bo do tej pory jak przykładał rękę to Synek przestawał kopać, pewnie się wstydził tatusia hehe.
Podziel się: