reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy i kopniaczki naszych maluchów

reklama
Dziewczyny,ale Moja Dzidzia mi prezent wczoraj zrobiła :) Siedze sobie ładnie, oglądam film, śmieję się a tu nagle takie kopniaki! Z całej siły chyba kopała bo poczułam pierwszy raz ręką przez brzuch, tak to tylko czułam w środku jak się wierci :) Może dzisiaj i Tacie zrobi prezent i da się poczuć :) Buziaki dla Was wszystkich i jeszcze raz WESOŁYCH !!

86ania86 Tak bardzo wcześnie poczułam mojego maluszka... Takie przeczucia na dziewczynke, a szaleje na chłopaka;-)

poziomki Fakt jestem bardzo szczupła... Może dlatego;-) I na chwilę obecną mało po mnie widać abym była w ciązy :-) Chodź brzusio zaczyna rosnąć pomalutku ;-)

ja tez wczoraj dostalam niesamowitego kopa :-) siedze sobie przy wigilijnym stole wcinam te pysznosci, a tu takie bomby ida, ze szok :szok: tak bylo czuc przez reke, ze az niemozliwe, ale fakt jak dzidzia zaczyna kopac to az sie chce zeby robila to przez caly czas

Ja czuje kopniaki od dluzszego czasu,ale wcozraj pierwszy raz poczulam taki jeden az bolesny. Tyle ze ten bol jest piekny, bo wiem, ze to moje malenstwo i niech sobie robi, co chce w tym swoim domeczku

reklama
moja mała kopie już od dawna ale ostatnio miałam okazje poczuć jak robi fikołka w brzuszku dziwne uczucie troche bolesne ale mimo to miłe

Do góry