reklama
maran-atha
Fanka BB :)
moja też szaleje i to całe dnie nie zaleznie od tego co zjem i czy leże czy chodze jest bardziej ruchliwa aniżeli Ala gdy byłam w pierwszej ciązy...
polis1010
Leniuszkowa mama
Ja to z tymi ruchami jestem opozniona bo zaczelam czuc dopiero w 20 tygodniu a zeby tatus cos poczul to pewnie przez kilka tygodni jeszcze nie ma mowy bo ja dopiero czuje tak delikatnie od srodka. Uczucie niesamowite musze przyznac i teraz kiedy czuje codziennie jestem o wiele spokojniejsza.
karolajn23
Zaciekawiona BB
Ja też czuję ruchy od 17 tyg,a teraz jestem w 24 tyg i czasem aż się wystraszę jak mnie mała kopnie:-) A potem tylko kupa śmiechu jest...
I też czuje ruchy rano i pod wieczór.Ciekawe czy aktywność w brzuszku przekłada się na późniejszą aktywność (po porodzie)w tych samych godzinach?Bo jeśli tak to pierwsze nocki będą nie przespane;-)
P.S.Zauważyłam też,że jak czytam na głos (cokolwiek) to mała się uspokaja i przestaje figlować w brzuszku :-)
I też czuje ruchy rano i pod wieczór.Ciekawe czy aktywność w brzuszku przekłada się na późniejszą aktywność (po porodzie)w tych samych godzinach?Bo jeśli tak to pierwsze nocki będą nie przespane;-)
P.S.Zauważyłam też,że jak czytam na głos (cokolwiek) to mała się uspokaja i przestaje figlować w brzuszku :-)
Olcia_87
Fanka BB :)
mnie malusia moja kopie zawsze o 6 rano jak mój S przychodzi z nocki,popoludniami , wieczorem zazwyczaj od 22 normalnie czasami to mam takie rewolucje w brzuszku ze hej wczoraj to miala czkawke i brzusio mi podskakiwal w jednym miejscu chyba z 10 min
reklama
nikola1811
Mama Gabrieli
Witaj.
Kolezanka urodzila dwojke dzieci i przed porodem dzieciaczki daly jej ladnie w brzuszku popalic, natomiast po.... aniolki! Dzieci zdorwe i mega spokojne, w nocy spia jak susły. Także nie koniecznie jezeli dzidzia jest w brzuszku aktywna w nocy to tak bedzie tez po porodzie Mi tez figluje duzo wieczorem jak juz sie klade do spania ale to jest cudowne uczucie, jakos to mnie drazni, milo sie robi jak dzidiza kopnie tam gdzie trzyma sie reke Zas smiejemy sie z mezem z faktu iz jak moj M przylozy reke to mala nie chce kopnąć, smiejemy się że już boi sie ręki Taty
Pozdrawiam
Kolezanka urodzila dwojke dzieci i przed porodem dzieciaczki daly jej ladnie w brzuszku popalic, natomiast po.... aniolki! Dzieci zdorwe i mega spokojne, w nocy spia jak susły. Także nie koniecznie jezeli dzidzia jest w brzuszku aktywna w nocy to tak bedzie tez po porodzie Mi tez figluje duzo wieczorem jak juz sie klade do spania ale to jest cudowne uczucie, jakos to mnie drazni, milo sie robi jak dzidiza kopnie tam gdzie trzyma sie reke Zas smiejemy sie z mezem z faktu iz jak moj M przylozy reke to mala nie chce kopnąć, smiejemy się że już boi sie ręki Taty
Pozdrawiam