reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ruchy dzidziusia

reklama
Futrzaczku nareszcie :)
Ja juz od dłuzszego czasu czuję kopniaczki, a mimo to tez potrafi mnie Ela zaskoczyc :)

noo:-) przynajmniej o jeden stres mniej:-)

co do ruchów to niektóre z was dużo opowiadały o tym jak skacze wam dzidzia po pęcherzu... wtedy sobie myślałam: "co one wymyślają... takie małe dzidzie...i już wyczuwają że akurat w pęcherz kopie? niemożliwe..." ... przyznaję jest mi głupio:-)... bo to jak najbardziej możliwe:-D sama tego doświadczam szczególnie jak siedzę w pracy:-D

Ach a u mnie znow od 3 prawie sie nie rusza. Ja to mam leniuszkow :)
Ale na powaznie znow zaczynam sie martwic ......

i nasz futrzak się wreszcie doczekał!:D moje gratki, to już wież jakie, to uczucie.

mój mały jest strasznie ruchliwy, szczególnie jak odpoczywam, nieźle daje wtedy po garach. skubany cicho siedzi jak jestem w ruchu;)

i nasz futrzak się wreszcie doczekał!:D moje gratki, to już wież jakie, to uczucie.

mój mały jest strasznie ruchliwy, szczególnie jak odpoczywam, nieźle daje wtedy po garach. skubany cicho siedzi jak jestem w ruchu;)

hehe...mój to nie ma reguły... troszkę z rana ...troszkę wieczorem...troszke w ciagu dnia ... ale jak leżę i chciałabym poczuć i macam ręką to siedzi cicho:-)

a u mnie dokładnie na odwrót. wystarczy, ze leże już w łóżku, to zaczyna swoje szaleństwo: matka rusz ten tyłek i ukołysz mnie do spanka!;) hihihi bo jak w dzień latam, to zadowolony cicho siedzi;)

Futrzaczku ...w takim razie moje meeeega gratulację ;-)

Ale coś w tym jest ,że ja też jak się tylko położę to mały bryka jak szalony bez opamiętania....;-) ale w ciągu dnia i z rana też się z mamą wita ;-)

reklama
moja Elunia to też przez cały dzien ma swoje momenty. ale najwięcej rusza się wieczorem. tylko, że jak K. chce poczuc coś, to mała bawi się z nim w kotka i myszkę i ucieka głębiej. jednak czasami pokazuje się tatusiowi :)

Do góry