reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Futrzaczku nareszcie
Ja juz od dłuzszego czasu czuję kopniaczki, a mimo to tez potrafi mnie Ela zaskoczyc
noo:-) przynajmniej o jeden stres mniej:-)
co do ruchów to niektóre z was dużo opowiadały o tym jak skacze wam dzidzia po pęcherzu... wtedy sobie myślałam: "co one wymyślają... takie małe dzidzie...i już wyczuwają że akurat w pęcherz kopie? niemożliwe..." ... przyznaję jest mi głupio:-)... bo to jak najbardziej możliwe sama tego doświadczam szczególnie jak siedzę w pracy
futrzakowa
yea! to ja!
i nasz futrzak się wreszcie doczekał! moje gratki, to już wież jakie, to uczucie.
mój mały jest strasznie ruchliwy, szczególnie jak odpoczywam, nieźle daje wtedy po garach. skubany cicho siedzi jak jestem w ruchu
mój mały jest strasznie ruchliwy, szczególnie jak odpoczywam, nieźle daje wtedy po garach. skubany cicho siedzi jak jestem w ruchu
futrzakowa
yea! to ja!
i nasz futrzak się wreszcie doczekał! moje gratki, to już wież jakie, to uczucie.
hehe...mój to nie ma reguły... troszkę z rana ...troszkę wieczorem...troszke w ciagu dnia ... ale jak leżę i chciałabym poczuć i macam ręką to siedzi cicho:-)
cliford
Fanka BB :)
Futrzaczku ...w takim razie moje meeeega gratulację ;-)
Ale coś w tym jest ,że ja też jak się tylko położę to mały bryka jak szalony bez opamiętania....;-) ale w ciągu dnia i z rana też się z mamą wita ;-)
Ale coś w tym jest ,że ja też jak się tylko położę to mały bryka jak szalony bez opamiętania....;-) ale w ciągu dnia i z rana też się z mamą wita ;-)
reklama
Podziel się: