reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidziusia

reklama
Futrzaczku nareszcie :)
Ja juz od dłuzszego czasu czuję kopniaczki, a mimo to tez potrafi mnie Ela zaskoczyc :)

noo:-) przynajmniej o jeden stres mniej:-)

co do ruchów to niektóre z was dużo opowiadały o tym jak skacze wam dzidzia po pęcherzu... wtedy sobie myślałam: "co one wymyślają... takie małe dzidzie...i już wyczuwają że akurat w pęcherz kopie? niemożliwe..." ... przyznaję jest mi głupio:-)... bo to jak najbardziej możliwe:-D sama tego doświadczam szczególnie jak siedzę w pracy:-D

Ach a u mnie znow od 3 prawie sie nie rusza. Ja to mam leniuszkow :)
Ale na powaznie znow zaczynam sie martwic ......

i nasz futrzak się wreszcie doczekał!:D moje gratki, to już wież jakie, to uczucie.

mój mały jest strasznie ruchliwy, szczególnie jak odpoczywam, nieźle daje wtedy po garach. skubany cicho siedzi jak jestem w ruchu;)

i nasz futrzak się wreszcie doczekał!:D moje gratki, to już wież jakie, to uczucie.

mój mały jest strasznie ruchliwy, szczególnie jak odpoczywam, nieźle daje wtedy po garach. skubany cicho siedzi jak jestem w ruchu;)

hehe...mój to nie ma reguły... troszkę z rana ...troszkę wieczorem...troszke w ciagu dnia ... ale jak leżę i chciałabym poczuć i macam ręką to siedzi cicho:-)

a u mnie dokładnie na odwrót. wystarczy, ze leże już w łóżku, to zaczyna swoje szaleństwo: matka rusz ten tyłek i ukołysz mnie do spanka!;) hihihi bo jak w dzień latam, to zadowolony cicho siedzi;)

Futrzaczku ...w takim razie moje meeeega gratulację ;-)

Ale coś w tym jest ,że ja też jak się tylko położę to mały bryka jak szalony bez opamiętania....;-) ale w ciągu dnia i z rana też się z mamą wita ;-)

reklama
moja Elunia to też przez cały dzien ma swoje momenty. ale najwięcej rusza się wieczorem. tylko, że jak K. chce poczuc coś, to mała bawi się z nim w kotka i myszkę i ucieka głębiej. jednak czasami pokazuje się tatusiowi :)

Do góry