reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidziusia

My mamy zamiar zacząć szkołe rodzenia, ale chyba od stycznia.. teraz nie damy rady, bo chce z mężem chodzić, a on teraz różnie wraca z pracy, a szkoła jest tylko w środy o 17.00 więc na bank się nie wyrobi..

reklama
Z niedzieli na poniedziałek wylądowałam w szpitalu z krwawieniem, na szczęście wyszłam zaraz w poniedziałek i od tego czasu bardziej czuję dzidzię, jednak zauważyłam też tak jakby głęboko w pochwie jakieś ruchy czy coś temu podobne, nie umiem tego dokładnie określić. Teraz pytanie czy to jest normalne czy dziecko jest zbyt nisko??

Cesis mysle ze nie masz sie czym martwic skoro w szpitalu nic niepokojacego nie stwierdzili.Ja tez czesto mała czuje bardzo nisko,dzis np boli mnie doł brzucha tak jakby pecherz i jest twardy podejrzewam ze to głowka albo dupka tak moze mocno napierac.Czasem mam nawet wrazenie jakby kopniakow w odbycie(sorki za dosłownosc;) Ruchy w okolicy pepka czuje własciwie tylko czasem i to tylko jak leze.

no właśnie mam tak samo /to co wytłuściłam/ i nie wiem czy mam dzwonić do ginki i jej tłumaczyc co czuję, ale mała siedzi doslownie w samym dole, czuję cały czas jakby mi grzebała nogami w obu dziurkach ;/ no nie zbyt to miłe uczucie. Jestem tym juz zmęczona... Wysoko to nigdy nie jest. Albo nogami skacze po pęcherzu, albo kopie tj. u Oli w odbycie, albo w pochwie.
Mam nadzieję, że się nie przebije i nie wypadnie - wiem schizuję pewnie, ale Wiktor siedział wysoko i cały czas na żebrach mi gral.
Jeszcze ktoś ma takie odczucia? Pytałyście się ginów?
help, bo mam dość tych masturbacji...

Pastela ja zapomniałam zapytac o to ginka ale mowiłam mu ze czuje ruchy głownie bardzo nisko brzucha,prawie nigdy w okolicy zeber,no juz wiem czemu-poprostu mała jest nisko ułozona i do tego miednicowo,mysle ze to ma duze znaczenie.

Olka wątpię, żebyś nagle urosła od tego, jak się widziałyśmy, a z tego co pamiętam, to Twoja macica gdzieś koło pępka się kończyła. Wizualnie miałaś mały brzuszek do wysokości pępka :) Widocznie taka Twoja budowa i urok, nie każda musi dostawać kopniaki po żebrach już od początku 7 miesiąca ;) Po prostu Twoja dzidzia nie ma innej opcji jak się mieścić i rozrabiać "na dole", bo po prostu wyżej nie ma na razie wstępu ;)

Dziewczyny- właśnie brzuch chodzi mi bokami:) ha ha tak sie wiercą- jakby grały obie w kosi kosi łapki albo sie prały po głowach:)ha ha aż mi nerwy zorały i się mi nawet słabo zrobiło!!!! Ałaaaaaaaaaaaa

Nawet mi nie mów...:)

Chciałam Wam na szybko nakręcić filmik z tych ich harców ale się zawstydziły i uspokoiły:) chyba muszę tak częściej robić to będzie spokój.

Malina jaka Ty spostrzegawcza jestes;) fakt masz racje,zreszta na fotkach widac ze pod biustem mam sporo wolnej przestrzeni az do pepka prawie a dopiero potem jest jajo;)
Milutku oj jak one juz sie nie moga dogadac to co to bedzie potem;)

reklama
Do góry