dominique.p
Fanka BB :)
Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, iż moje dziedzię niezwykle muzykalne będzie ;D. Wieczór dzisiejszy spędziłam w pozycji horyzontalnej oglądając Eurowizję (co by się nie musieć zbytnio wysilać intelektualnie
). I moje maleństwo, od pierwszych dźwięków wyprodukowywanych przez mniej lub bardziej utalentowanych przedstawicieli 24 europejskich krajów, urządziło sobie takie balety, że aż byłam w szoku, tak mi się brzuchol cały majtał
Tu nóżka (lub rączka) - w lewo, w prawo, główka (albo dupka) wysunięta, to znow schowana :laugh: :laugh: :laugh: No czad po prostu ;D ;D ;D I trwa to do tej pory, choć już się chyba trochę zmęczyła, bo delikatniej teraz się rusza
P. został skopany, jak chciał się wtrącić w te tany :laugh: :laugh: Coś mnie się zdaje, że to moja Babcia z chmurki w tym wszystkim macza paluszki, bo ona zawsze ubolewała, że ja i mój brat jesteśmy bardziej uzdolnieni manualnie i technicznie, niż muzycznie, gdzie jej cała rodzina słynęła na całe miasteczko, w którym mieszkali, a niektórzy nawet na caly kraj, z niezwykłych talentów muzycznych; niestety, gen zatrzymał się na mojej mamie
Tak więc może noszę w brzuchu przyszłą piosenkarkę, baletnicę, a z pewnością przyszła uczestniczkę "Tańca z gwiazdami" ;D ;D ;D
Miłej nocy ;D
Miłej nocy ;D