reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ruchy dzidzisiów

Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, iż moje dziedzię niezwykle muzykalne będzie ;D. Wieczór dzisiejszy spędziłam w pozycji horyzontalnej oglądając Eurowizję (co by się nie musieć zbytnio wysilać intelektualnie ;)). I moje maleństwo, od pierwszych dźwięków wyprodukowywanych przez mniej lub bardziej utalentowanych przedstawicieli 24 europejskich krajów, urządziło sobie takie balety, że aż byłam w szoku, tak mi się brzuchol cały majtał :o :o Tu nóżka (lub rączka) - w lewo, w prawo, główka (albo dupka) wysunięta, to znow schowana :laugh: :laugh: :laugh: No czad po prostu ;D ;D ;D I trwa to do tej pory, choć już się chyba trochę zmęczyła, bo delikatniej teraz się rusza :) P. został skopany, jak chciał się wtrącić w te tany :laugh: :laugh: Coś mnie się zdaje, że to moja Babcia z chmurki w tym wszystkim macza paluszki, bo ona zawsze ubolewała, że ja i mój brat jesteśmy bardziej uzdolnieni manualnie i technicznie, niż muzycznie, gdzie jej cała rodzina słynęła na całe miasteczko, w którym mieszkali, a niektórzy nawet na caly kraj, z niezwykłych talentów muzycznych; niestety, gen zatrzymał się na mojej mamie ;) ;) Tak więc może noszę w brzuchu przyszłą piosenkarkę, baletnicę, a z pewnością przyszła uczestniczkę "Tańca z gwiazdami" ;D ;D ;D
Miłej nocy ;D

reklama
Dominique, gratuluje :D Jesli chodzi o muzykalnosc, to mam nadzieje, ze moja corcia pojdzie wslad za mamusia, babcia i prababcia, bo od strony tatusia to nie ma co sie talentow doszukiwac, a z mojej strony w prostej linii wszyscy bardzo muzykalni :) Wiesz co, jak tak mowisz, to dzisiaj wezme gitare i troche pogramy i pospiewamy, ciekawe co nasza kruszyna zrobi :D

To chyba nie d muzykalnosci zależbo u mnie Mrówa tylkotalenty plastyczne może odziedziczyć, o muzyce raczej nie mam mowy ;) a wczoraj napanieńskim tak szlała że masakra ;) i to gówniarz pzez godzinę do 24 ;) co powinna już spać o tej porze ;D.
Ale jeszcze bardziej szaleje jak zjem pomarańcza , nie wiem czy to przypadek ale zawsze po pomarańczu dostaje takiej energii ;D
A dzisiaj jeszcze chyba śpi, mogła by się obudzić bo nie lubie takich przerw w jej ruchach bo zaraz schizuje :mad:

No to widze Dominique, ze zapodala Wam wczoraj dodatkowa rozrywke :) Bedziemy kiedys trzymac kciuki za przyszla gwiazde piosenki (i tanca :) ). Nasza nie ma po kim odziedziczyc talentu wokalnego, bo ani ja ani T. nim nie grzeszymy ;) T. spiewa tylko jak wypije i to szlagiery typu 'Moja droga ja cie kocham' albo 'Maly bialy domek' - wczesniej nawet nie wiedzialam o istnieniu takich przebojow ;) i to tak pieknie, ze az uszy wiedna, heheh. Coz, zobczymy, moze wydarzy sie jakis maly cud i bedzie artystka na przekor wszystkiemu ;)

z tą Eurowizją to faktycznie coś jest na rzeczy... ja wczoraj też się wygodnie ułożyłam (na tyle, na ile moje obolałe dupsko pozwoliło) co by sobie pooglądać co jest teraz muzycznie w Europie trendy. Poziom ogólnie niezbyt wysoki, ale cóz... Natomiast Piotruś był wybiórczy. Ożywiał się tylko przy niektórych piosenkach i to tych, które mamusi najbardziej przypadły do gustu :) Generalnie muzyka dyskotek mu nie leży :p

A moja Jagodka (najprawdpodobniej) bardzo sie ozywila jak slyszalam Stare Dobre Malzenstwo. Ja sie odprezalam, a ona szalala :)

Moja Pola tez dzisiaj podskakiwala jak ogladalam z moja siostra "Grease" :) (poraz XXXXXXXX hehehe, lubie stare muzyczne filmy) :)

;D jezeli chodzi o muzykalnosc mojej Zuzi to napewno bedzie miala ucho po mamusi , bo jak tatus zaczyna jej spiewac Susana ( nie wiem czy znacie ten stary szlagier ) to mala zaczyna kopac strasznie , ale nie dziwie sie tatus niestety wykazuje totalny brak talentu muzycznego ;D

A zkolei gdy robimy prasowanie , puszczamy sobie jazzik i malutka natychmiast sie uspokaja ;D moja krew ;D

reklama
Moja mala tak mnie dzisiaj rano mocno kopnela (lezalam na lewym boku) - na dole po lewej stronie, ze caly czas to czuje :) Ciekawe o jaki organ zahaczyla? ;)

Do góry