reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No wlasnie sama sie zastanawialam i do zadnego wniosku nie doszla
Ale bol juz minal - moze rozprostowala nozke i caly czas ja tam trzymala i dlatego przez prawie 3 godzinki mnie to 'trzymalo'?
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D ;D ;D Moja mała się rozbrykała.Od dwóch dni szaleje.A tak sie bałam...może ona własnie była zakręcona w pępowinkę...a nie na odwrót,teraz się odkręciła...i nareszcie mogę poczuć pełnię słodkich kopniaczków :laugh: :laugh:
Kopie aż miło...jestem szczęśliwa.Zrobię fotki...ale i tak ja ich chyba najwięcej wklejam,może juz nie możecie patrzeć!!
Kopie aż miło...jestem szczęśliwa.Zrobię fotki...ale i tak ja ich chyba najwięcej wklejam,może juz nie możecie patrzeć!!
Wklejaj Fritusek ile wlezie, też bym powklejała ale u nas (nadal
)remont i nie wiem co i gdzie 
A ja zaczełam od dzisiaj liczyć ruchy i cholera jak do tej pory mała z rana zawsze szalała to dzisaj do zapisu jeszcze brakuje 4 ruchów
a już 13.20!! a może to dlategoze ja dzisiaj bardzo zabiegana i może nie zawsze poczułam,bo w łóżku jak sie obudziłam i jeszcze dolegiwałam to kopnela 5 raz teraz raz i cisza. holera schizów dostane przez tą karte ruchów :
A ja zaczełam od dzisiaj liczyć ruchy i cholera jak do tej pory mała z rana zawsze szalała to dzisaj do zapisu jeszcze brakuje 4 ruchów
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D ;D jaka karta ruchów? Mi lekarz w zeszły wtorek na wizycie nic nie dał,nic nie kazał...tak jak mówiłam..tragedia! z nim!
O karcie Fritusku , pisałyśmy na tym wątku już wcześniej, ruchy liczy sie od 30 tygodnia, więc może dla ciebie za wcześnie, ja mam 29 tydz.ale zaczełam na własna rękę żeby tak sobie sprawdzić jak to wygląda ;D bo gin narazie też mi nic nie mówił, idę do niego dopiero w czwartek.
A tak na marginesie ,to dlaczego , jeżeli nie jesteś zadowolona z gina, to go nie zmienisz? ja w 2 miesiącu ciąży zmieniłam i teraz jestem zachwycona, chodze na kase, spróbój iść do kogoś innego i zobacz jak jest, przecież wstarczy ci karta ciąży i dziesz do kogo chcesz
może warto spróbować? 
A tak na marginesie ,to dlaczego , jeżeli nie jesteś zadowolona z gina, to go nie zmienisz? ja w 2 miesiącu ciąży zmieniłam i teraz jestem zachwycona, chodze na kase, spróbój iść do kogoś innego i zobacz jak jest, przecież wstarczy ci karta ciąży i dziesz do kogo chcesz
Dziewczyny która z was już prowadzi karte ruchów?
bo nie wiem czy takie delikatne "tup"wiecie o co chodzi takie delikatne muśnięcie też się liczy jako ruch?
Karoo, ty chyba najwięcej byłaś rozeznana z tymi ruchami i zespołami ruchów, to może ty wiesz?
bo nie wiem czy takie delikatne "tup"wiecie o co chodzi takie delikatne muśnięcie też się liczy jako ruch?
Karoo, ty chyba najwięcej byłaś rozeznana z tymi ruchami i zespołami ruchów, to może ty wiesz?
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Widzisz Frutisku, mowilysmy, ze bedzie dobrze a mala miala gorsze dni 
Ja ruchow jeszcze nie licze. Rano nie mam czasu lezec dluzej w lozku, a nie bede budzika nastawiac na godzine wczesniej
Jeszcze nie jestem az tak zdesperowana
Wazne ze moja mala caly dzien daje o sobie znac od czasu do czasu. Teraz jest spokojna, ale o tej porze rzadko sie rusza. Pewnie znowu 'wystartuje' wieczorkiem 
Ja ruchow jeszcze nie licze. Rano nie mam czasu lezec dluzej w lozku, a nie bede budzika nastawiac na godzine wczesniej
Podziel się: