reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ruchy dzidzi

reklama
Jeszcze jestem w polsce przez ten paskudny szpital, maz w irlandii, ale 14 juz mam nadzieje do niego pojade bo szlag mnie trafia jak siedze tutaj...

mariola
na stale nie ale na kilka lat napewno szacujemy jakies 5, 6 lat tak zeby dziecko juz poszlo do szkoly tutaj, ale w koncu plany sa po to zeby je zmieniac a nie wiadomo czy bedzie tu do czego wracac, poza tym moze sie okazac ze wrocimy wczesniej... nic nie jest przesadzone ale nie chcemy tam zostac na stale

o jeja jak sie moje dzidzi wierci no normalnie chyba mi impreze w brzuszku urzadza, do tej pory czulam je jak lezalam, teraz nawet jak siedze i cos robie to je czuje :p nie da mi zasnac ;) co to pozniej bedzie jak teraz takie wesole

A wczoraj wieczorkiem w trakcie toalety, a dokładnie w trakcie odkręcania kranu ... poczułam chyba pierwszego kopniaczka .... aż zepsułam kran z wrażnia, BA !! połamałam cały ;D i teraz muszę kupić nowy :p obym tylko całego domu nie zdemolowała do końca ciąży :laugh: :D :laugh:

MariaOla W końcu się doczekałaś tego kopniaczka! Gratuluję! Ajeśli chodzi o kran, to nie przejmuj się, ruchy dzidzi przecież są ważniejsze :laugh:

Wczoraj wieczorem moja dzidzia po raz pierwszy zrobiła wybrzuszenie na brzuszku. Co prawda było niewielkie, ale było. Nawet mój facet to widział i był zaskoczony, że maluszek ma tyle siły już. Bardzo się cieszył. Ale niestety nadal nieczuje ruchów dzidzi, jak przykłada rękę. :laugh:

MariaOla , gratulacje z okazji pierwszego kopniaczka!! w końcu i ty jestes "kopniętą" mamusią :D :laugh:

mój maz jak mówię ze wlasnei sie rusza to patrzy podejrzliwie na brzuch. ale jak dotyka to dziecko sie chowa i nie oddycha ;)

Dziękuję pięknie w imieniu maleństwa, bo to ono się musiało strasznie napocić, by mamusia wreszcie była pewna, że to kopniaczki ... acha bo nie napisałam ... dziś miałam całą serię i już jestem PEWNA, że to właśnie to na co czekałam :laugh:

reklama
Do góry