reklama
szmiks
Zaciekawiona BB
moj maly zmienil pory kopania, wczesniej kopal tylko rano i wieczorem, a teraz rano i wieczorem spokoj, a za to caly dzien szaleje jak tylko gdzies usiade lub dluzej stoje i lubi slodycze, jak tato - przed ciaza nie jadlam tyle slodkiego....
Karlam takie gadanie do dziecka faktycznie pomaga, ale coś czuję, że jak już się pojawi na świecie, to nie będzie tak łatwo. Smak wolności, rozumiesz
Apropos mnie też czasem posmyra jakby nie tam gdzie powinno, zwłaszcza w pozycji stojącej. Też się martwiłam, czy wszystko ok, ale jak większość z nas tak ma to chyba jest normalne. Więc w porządeczku.
Apropos mnie też czasem posmyra jakby nie tam gdzie powinno, zwłaszcza w pozycji stojącej. Też się martwiłam, czy wszystko ok, ale jak większość z nas tak ma to chyba jest normalne. Więc w porządeczku.
mnie to tak jak u Elzbietki i Asiorek nic w dole nie smyra,dostaje tylko dziennie wielka serie kopniakow a szczegolnie kiedy sie na plecach krotko poloze i cos do brzusia powiem,super uczucie,moj mezus tez ostatnio poczul jak sie dzidzius wierci i bardzo sie ucieszyl
a co do gadania do brzusia to ja gadam jak nakrecona juz od dawna ale dopiero chyba teraz malenstwo to slyszy bo czesto daje znac o sobie
a co do gadania do brzusia to ja gadam jak nakrecona juz od dawna ale dopiero chyba teraz malenstwo to slyszy bo czesto daje znac o sobie
M
MariaOla
Gość
Pytałam lekarza o te smyranie "w dole" (bo co mu miałam powiedzieć, że prawie w cipce :-[) i powiedział, że jeżeli się nie ma macicy zbyt nisko to nic się nie dzieje, a te dziewczyny które mają macicę bardzo nisko to powinny się zgłosić z tym smyraniem do swego gina. Z tego co pamiętam, to żadna z nas się na to nie skarżyła, więc zdaje się, że looz
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
przy ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze macica jest oki, rozwarcie oki wiec chyba wszystko dalej jest oki zobaczymy 14 wrzesnia ) juz sie nie moge doczekac)
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
a dzis sobie dluugo posiedzialam na materacu, bo wczoraj wykonczylam biodra i kregoslup... no i dzidzi sie to najwyrazniej nie spodobalo chyba zaczyna mnie kopac, pozatym wypinalo sie wyciagalo nozki i raczki a mamusia troche cierpiala, ale po pomasowaniu i poklepaniu sie chowalo spowrotem. Bioprac pod uwage ze przez kilka ostatnich dni mala czulam moj promyczek stwierdzialam ze chyba potrzebuje duzo spokoju i wyciszenia zeby wsluchac sie w moje malenstwo, inaczej tylo delikatne smyranie czuje...
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja uwilebiam te smyrania, kopniaczki, wypinanie sie
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
ja tez jednak jakkowlie radosne, to niestety czasem troszke malo przyjemne
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
u mnie na razei niebyło bolesnych, czasami tylko niewygodne