aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
wama nic sie nie martw,kazde dziecko rozwija sie w swoim indywidualnym tempie.to ze 5 miesieczne dziecko nie siedzi samo to jest jak najbardziej naturalne.martwic sie mozesz jak by miał 10 miesiecy i by nie siedział. a co do tych piszczących kaczuszek to moja ewka też nie znosi takich wysokich dzwięków i sie krzywi.nie poganiajmy na siłę natury. wszystko w swoim czasieKurcze dziewczyny jak tak piszecie co potrafia wasze pociechy to ja sie zaczynam martwic. Moj Papryk wogole nie lezy na brzuszku bo wrecz tego nie znosi zawsze jest pelno placzu przy tym. Po zabawki raczki wyciaga, ale nie w glowie mu podciaganie sie zeby usiac. Jak daje mu reke to ja zlapie ale wcale sie nie podciaga. Przekrecac sie tez nie umie... czasami tylko glowe i tlow wykreci w ktoras strone. Jak go posadze to siedzi bo jest dosc sztywny, ale zeby sam to wcale. Fakt fatem ze on jest chyba ze wszystkich dzidziusiow najmlodszy bo jest z 30-go.
A co do zabawek do kapieli... Papryk ma trzy piszczace kaczuszki i jak ktoras zapiszczy to zaraz placze, wiec chyba jeszcze za wczesnie.