reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
a moja Alka za dużo czasu (oprócz nocy) nie spędza w łóżeczku, wczoraj rano ją zostawiłam w łóżeczku poszłam głowę myć, za chwilę jak przyszłam to nie dość, że na brzuchu, w poprzek, to jeszcze głową w szczebelki przykorbiła i nie umiała się wydostać :no: musiałam ją prędko ratować!!
a przewijak jakoś zawsze ściągam jak nie jest potrzebny:-D

a nam się siedzieć znudziło, teraz będziemy stać, a jeszcze lepiej podskakiwać na nóżkach, ręce mam dzisiaj do kolan:-D

A Sara chcialaby siedziec i siedziec, a niestety bez podparcia jeszcze sie chwieje. W wannie tez juz kapie ja na siedzaca, a ona raczkami robi "ciap-ciap" :-) i wszystko jest zalane. No i wieczorami przed kapiela musza z nia przynajmniej 15 minut tanczyc - trzymajac ja na rekach - a najlepiej jak dolacza do nas ktos jeszcze - to wtedy smiech jest na caly dom :-)

A Sara chcialaby siedziec i siedziec, a niestety bez podparcia jeszcze sie chwieje. :-)

to samo moja julka - tylko by siedziała i siedziała...a co do kąpieli- to juz od jakiegoś czasu małą kąpiemy w dużej wannie- rety jaka ona ma tam radoche:-):-):-) pływa sobie i na brzuszku i na plecach.

to samo moja julka - tylko by siedziała i siedziała...a co do kąpieli- to juz od jakiegoś czasu małą kąpiemy w dużej wannie- rety jaka ona ma tam radoche:-):-):-) pływa sobie i na brzuszku i na plecach.

Wlasnie chyba musze mala tez zaczac kapac w duzej wannie, bo po pierwsze z plastikowej juz powoli wyrasta, a po drugie kapie ja w wanience ustawionej na lozku w sypialni i potem spie na mokrym przescieradle, bo nie chce mi sie rozkladac zadnych cerat :-D A kupujecie Waszym malym jakies zabawki do kapieli ??

majka juz na dobre przewraca sie z plecow na brzuch, i to na okraglo:szok: spi na boczku i potem jak sie przebudzi hyc, na brzuch.....

budze sie rano a ta w lozeczku lezy na brzuchu i lize szczebelki:baffled: od swojej str mam odsloniety ochraniacz zeby ja w nocy widziec.....

Sandra, kupilam na allegro zestaw 3 żółciutkich kaczuszek, niestety nie bawi sie nimi tylko pcha do buzi ;-) moze kiedys.....:-)

Kinga ma dość sporo zabawek do kąpieli, ale takich zwykłych piszczących, ale bardziej ją interesują w wannie odpływy z hydromasażu, cały czas mi w nich gmera:-)

reklama
Kurcze dziewczyny jak tak piszecie co potrafia wasze pociechy to ja sie zaczynam martwic. Moj Papryk wogole nie lezy na brzuszku bo wrecz tego nie znosi zawsze jest pelno placzu przy tym. Po zabawki raczki wyciaga, ale nie w glowie mu podciaganie sie zeby usiac. Jak daje mu reke to ja zlapie ale wcale sie nie podciaga. Przekrecac sie tez nie umie... czasami tylko glowe i tlow wykreci w ktoras strone. Jak go posadze to siedzi bo jest dosc sztywny, ale zeby sam to wcale. Fakt fatem ze on jest chyba ze wszystkich dzidziusiow najmlodszy bo jest z 30-go.

A co do zabawek do kapieli... Papryk ma trzy piszczace kaczuszki i jak ktoras zapiszczy to zaraz placze, wiec chyba jeszcze za wczesnie.

Do góry