reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych pociech - pierwszy zab, pierwszy krok, pierwsze slowo....

reklama
U nas jak na razie ząbków nie widać. Ale Kubuś swobodnie przewraca się już z plecków na brzuszek i odwrotnie. Dzwiga się do siedzenia jak ma się czego złapać,i tak samo wstaje :shocked2: szok :-). Je sam biszkopta :-).

Gratulacje dla dzieciaczków :-)

U nas też niedługo będą ząbki, bo jak stukam łyżeczką, to zaczynają "dzwonić"... za to Julce idą jak szalone... ma już 18 :szok::-)

A ja zauwarzylam ze Gabi rozwija sie szybciej niz Viktoria,chyba chcre doruwnac starszej siostrze:-D:-D,jak ja widzi to raczki zaraz do niej wyciaga,probuje siadac lapie ja za wlosy piszczy smieje sie po prostu ja uwielbia,a Viki nie przejdzie kolo malej bez pocalowania jej i przytulenia:-):-)
Ale juz zaczyna sie wojna o zabawki,dotad Gabi byla bardziej ugodowa ale ma juz pare ulubionych zabawek i zaczyna sie szarpanina,bo Viki tez nie chce popuscic,a dotad raczej dzielilam zabawki na wspolne:-D zeby Vice nie bylo przykro...no chyba ze jakies gryzaczki,Vika przechodzi kolo nich obojetnie:-D

U nas 2 zęby naraz wyszły, za jednym płaczem, 3 tygodnie temu :-)
I chyba idzie jakiś następny, bo masakra jest z Młodym :eek::-)

reklama
U nas ząbków jeszcze nie widać, ale w nocy to mały jest taki marudny, co godzinę się budzi a ja mam wrażenie jakby się co 5 min. budził, jestem niewyspana. Od stycznia wracam do pracy i zastanawiam się jak to będzie skoro będę musiala wstawać przed 6, a teraz z młodym śpie do 8.30 i mi to nie starcza :-(.

Do góry