reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Andariel życzę Ci by Leo był grzeczniejszym dzieciorkiem... Bo Olka to diablica mała, i ona tylko kombinuje co zmajstrować i spsocić... I ona jest rządna przygód (za bardzo), tak więc mam nadzieję, że Leo nie będzie takim hardcorowcem jak Oliii :/ Dziś poszłam do carrefour z Olką i szwagierką bo tam mamy taką pyszną kawiarenkę i Olka nam uciekała bez przerwy i przeszła 3/4 carrefour'a uciekając (dosłownie biegnąc) na zmiane przede mną i szwagierką... Już nie mówię, że podchodziła do obcych ludzi i gryzła ich w tyłki lub nogi.... zgroza z nią jakaś, ja jestem wiecznie zestresowana jak gdzieś idziemy razem... Więc naprawde z całego ogromnego serca mego, życzę ci żeby twój misiak był grzecznym i usłuchanym małym chłopcem a nie małym zbirem ;)

reklama
andariel no to szkolenie czas zacząć :) my szkolimy od miesięcy i mały wie o co chodzi... ale się czasem zapomina :] więc ja niestety nie jestem w stanie zrobić w domu prawie nic, na bb wchodzę tylko jak śpi :/
Doggi Oliśka jest świetna! wyobraziłam sobie jak gryzie ludzi w sklepie ;) mała agenciara! no ale po kimś to ma ;)

kasia taaaki wstyd... My z Olką (szwagierką) latałyśmy po centru jak opętane ganiając za tą małą francą! a tej tylko harce i psoty w głowie... Już widzę, co ludzie sobie myśleli,byłam bez makijażu więc normalnie nastoletnia matka, która nie może opanować szalonego dziecka... człowiek po takim dniu pada jak kawka, a weź powiedz takiej małej wariatce, że nie wolno gryźć rodziny w dupkę a co dopero obcych... ludzie się z niej śmiali w kit,a ja dostanę wrzodów przez nią !! :p

Doggi jak mój łobuz rozrabia to mój P zawsze mówi, żebym się nie przejmowała, jak podrośnie to dopiero się zacznie :) obawiam się, że za rok nie dacie rady jej dogonić! uwielbiam ją!

OLicha jest superowa! A ja dzisiaj trzymałam tego mojego chłopaczka śpiącego w ramionach i... on nawet przez sen robi łobuzerska minę! Pytam Michała " jest szansa, że nie wyrośnie z niego łobuz?" a michał parsknął śmiechem . No way:no:

Rany Julek, nie strasz mnie... ale za rok już będzie na tyle kumała, że jak będzie psocić, to 3 szybkie na dupkę i się skończy dzień dziecka ]:->

Aestima z olką też nie ma szans że będzie grzeczna, już teraz przejawia silnie podobne zachowania do mamusi...a ja byłam bardzo problematycznym dzieckiem...nastolatką... dorosłym... ;)

Wczoraj jak już zasnęła wieczorem i ją włożyłam do łóżeczka (zasnęła na kanapie) to jak ją przenosiłam robiła swój łobuzerski uśmieszek i paluszkami coś robiła jakby szczypała kogoś... Pewnie śniło jej się, że znów (jak co rano jak tatus śpi) podchodzi do niego odgarnia bardzo delikatnie i powoli futerko wogół sutów Tomiego i potem robi zamach i suto-skręt robi... a T budzi się z krzykiem hahahahhahahah uwielbiamy tą zabawę ;) :p

Mój też ma mój charakter. NA maksa niestety! I jak on się już potrafi szyderczo śmiać gdy mu czegoś zabraniamy!! naJBARDZIEJ z jego poczynań niecnych nie lubię ciągania za włosy i włażenia nam tyłkiem na głowy rano!!! Poszczypywać też umie! A przed obcymi aniołka zgrywa!:tak::-D

reklama
hahaha, filmik mojego łobuza widziałyście, on normalnie jest nadpobudliwy! i też szczypie, gryzienie na szczęście już mu przeszło, nienawidzę jak mnie ignoruje jak mówię 'nie wolno' i patrzy mi prosto w oczy i doskonale wiem, że rozumie... wczoraj chciał dziadkowi wyrwać Kubek z kawą, nie udawało mu się to brał moją rękę 'fukał' i kazał mi Kubek zabierać, a jak stanowczo odmówiłam to na mnie po swojemu nakrzyczał!

Do góry