reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Wpadłam się pochwalić, że Julia zaczęła dziś pełzać do przodu (normalnie się czołga ;-)).
Próbuje też raczkować ale jej jeszcze nie wychodzi.
A przewijamy się tradycyjnie na leżąco na plecach na przewijaku lub tapczanie także nie mam z tym problemu.

reklama
moja malenka wreszcie stanela na nozki :) Na fotelu z babcia Jola.

Obraz 429a.jpg

U nas tez masakra przy przebieraniu. Czesto udaje sie na siedzaco albo na stojaco. Gorzej jak jest kupa, jak sie przewraca i wierzga to klade go na dywanie, siadam przed nim i swoimi stopami przytrzymuje go za ramiona (kamasutra to przy tym pikus :confused2:).

A co tam, nie będę czekać do jutra - piwko dodało mi trochę powera ;-) Oto mój synek stojący przy Tatusiu :-)
fotkau (15).jpg

Tatuś zaskoczony i ucieszony ;-)

Oli pełza coaz szybciej, raczkowac tez sie stara ale nie zabardzo mu idzie - narazie ;-)

Ale chyba jako jedyny z forum jeszcze sam nie siedzi ? - posadzony leci do przodu i na boki

reklama
Zołza no tatuś musi być dumny:tak:
Misia gratuluję!
mgordon Olek chyba do najmłodszych w naszym gronie należy, Maja zaczęła siadać jakiś miesiąc temu. Najpierw niech zacznie raczkować, później usiądzie

Do góry