reklama
Etka ale zabki krwiste czy dziąsła???? Bo jeżli ząbki to nie ma białe wszystkie sześć
Dziąsła :-( Spuchnięte i najgorsze że nawet kluczy nie chce wziąć do buzi Żeby sobie to przebił tak jak to zrobił parę dni temu przy pierwszej jedynce
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Etka, a może to krwiaczek? Może Bartuś uderzył się czymś mocno?
Z jednej strony juz nie mogę sie doczekać a z drugiej jestem przerażona- siniaki, upadki, wszędobylstwo itd. itd.Gagulec to bardzo dobry znak lada moment bedziesz miec malego raczka w domu
Etka u nas nie było krwistych dziasełek. Za to dolne ząbki jakoś tak dziwnie wychodziły jakby krzywo- mój M nabija się ze mnie ,ze będę małemu aparat na zęby już załatwiać . Dlatego powiedzcie mi czy u waszych skarbów ząbki wychodzą prosto?
luandzia1
Entuzjast(k)a
Mnie też się wydawało że ząb krzywo wychodzi ale jak pojawił sie drugi to jest ok. Dlatego powiedzcie mi czy u waszych skarbów ząbki wychodzą prosto?
Zuzia miała przekrwione dziąsełka jak wychodziły jej dolne jedynki przy górnych dziąsła były lekko fioletowe
Mnie też się wydawało że ząb krzywo wychodzi ale jak pojawił sie drugi to jest ok
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ale mnie Mateuszek zadziwil bawil sie na podlodze klockami kucal nagle wstal trzymając w obu rękach klocki i stal sam jakieś 10 sekund a wczoraj jak próbowalam go puszczać żeby sam stal to odrazu lecial na dupkę
Ale jestem z niego dumna
Ale jestem z niego dumna
Podziel się: