reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Rzadko, ale zdarza się.U Was tez tak jest? to taka przywara wieku?
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja mam codziennie pogadankę z panią przedszkolanką na temat zachowania Zuzki w przedszkolu ... jest strasznie nieposłuszna ja tym się zbytnio nie przejmuje i jej nie ustępuje mając nadzieję że z tego wyrośnie ale gorzej z Panią z przedszkola chyba będę musiała płacić podwójnie czesne
żeby zobrazować o czym mówię podam przykład : w tamtym tygodniu wlała sobie kompot do talerza z zupą następnie wlała kompot do da talerza swojej koleżanki na koniec tejże koleżance polała sukienkę że aż bidulka się popłakała
za kare miała zakaz wszystkiego i musiała narysować koleżance laurkę i ją jeszcze raz przeprosić ale chyba nie przejęła się tym zbytnio...
wczoraj celowo posikała się w majtki bo nie chciała iść spać przy okazji posikała też swoją ukochaną szmatkę żyrafkę z którą zawsze zasypia a że była mokra więc nie mogła z nią spać i to chyba już do niej dotarło bo potem przez pół godziny zawodziła
cytuje : o ja biedna nie mam już nic co ja teraz zrobię i tak w kółko po jakimś czasie myślałam że nie dam rady powstrzymać śmiechu bo jak mi było jej żal to jak po raz enty zaczynała: i co ja teraz zrobię o ja biedna nie mam już nic to sobie pomyślałąm że dobrze tak tej paskudzie i może coś w końcu do niej dotrze
żeby zobrazować o czym mówię podam przykład : w tamtym tygodniu wlała sobie kompot do talerza z zupą następnie wlała kompot do da talerza swojej koleżanki na koniec tejże koleżance polała sukienkę że aż bidulka się popłakała
za kare miała zakaz wszystkiego i musiała narysować koleżance laurkę i ją jeszcze raz przeprosić ale chyba nie przejęła się tym zbytnio...
wczoraj celowo posikała się w majtki bo nie chciała iść spać przy okazji posikała też swoją ukochaną szmatkę żyrafkę z którą zawsze zasypia a że była mokra więc nie mogła z nią spać i to chyba już do niej dotarło bo potem przez pół godziny zawodziła
cytuje : o ja biedna nie mam już nic co ja teraz zrobię i tak w kółko po jakimś czasie myślałam że nie dam rady powstrzymać śmiechu bo jak mi było jej żal to jak po raz enty zaczynała: i co ja teraz zrobię o ja biedna nie mam już nic to sobie pomyślałąm że dobrze tak tej paskudzie i może coś w końcu do niej dotrze
Luandzia rozbawiłaś mnie do łez co do głuchoty to my już chyba ten etap mamy za sobą bo był taki czas, ze mogłam sobie gadać i gadać i było jak grochem o ścianę mam nadzieję, że to już za nami bo ostatnio naprawdę nie mogę sie nacieszyć grzeczną córeczką:-) i mam nadzieję, że już jej tak zostanie
Luandzia rozbawiłaś mnie do łez co do głuchoty to my już chyba ten etap mamy za sobą bo był taki czas, ze mogłam sobie gadać i gadać i było jak grochem o ścianę mam nadzieję, że to już za nami bo ostatnio naprawdę nie mogę sie nacieszyć grzeczną córeczką:-) i mam nadzieję, że już jej tak zostanie:tak:
tak tak..............aż do buntu pięciolatka
Dobre i te 2,5 roku;-)tak tak..............aż do buntu pięciolatka
izabela352
Fanka BB :)
ostatnio dowiedzialam sie od mojego syneczka, ze mamy dwoch nowych lokatorow- dwa dinozaury. jeden duzy, drugi malutki. wszedzie z nami chodza, ostatnio sie z piotrusiem kapaly a dzisiaj pily herbatke... orzechowa. wasze dzieci tez wymyslaja sobie przyjaciol?
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
nie,ale Mikolaj wymyslal, mial Wykojka i Dżejsona w bialych adidasachostatnio dowiedzialam sie od mojego syneczka, ze mamy dwoch nowych lokatorow- dwa dinozaury. jeden duzy, drugi malutki. wszedzie z nami chodza, ostatnio sie z piotrusiem kapaly a dzisiaj pily herbatke... orzechowa. wasze dzieci tez wymyslaja sobie przyjaciol?
Podziel się: