reklama
izabela352
Fanka BB :)
gagulec-wszystko w swoim czasie
piotrus dzis wymyslil, ze w burakach sa niebieskie pestki, potem uznal, ze jednak sa zolte a na koniec ze sa czerwone i dlatego ich nie widac. on tez sie nie kloci. raczej probuje swoich sil w tym czy mnie przekona czy nie, ze to jednak jest lodowka a nie telewizor zle to chyba ujelam.
piotrus dzis wymyslil, ze w burakach sa niebieskie pestki, potem uznal, ze jednak sa zolte a na koniec ze sa czerwone i dlatego ich nie widac. on tez sie nie kloci. raczej probuje swoich sil w tym czy mnie przekona czy nie, ze to jednak jest lodowka a nie telewizor zle to chyba ujelam.
donkat
czy Wasze pociechy maja czas powortu do korzeni? niunka ma teraz manie bycia dzidziusiem zaczelo jej sie to jeszcze zanim zobaczyla mala Julke, ale teraz to juz siega zenitu. wlasnie bierze lalki smoczka i podaje mi, zebym jej wlozyla do buzi, gdy placze jak dzidzius
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz mowi,ze jest dzidzia jak chce zeby go polulac na podusi
izabela352
u nas tego nie ma. wrecz przeciwnie- piotrus co chwile wdrapuje sie na wersalke gdy na niej siedze i mowi, ze jest wyzszy ode mnie i juz jest duzy i moze jezdzic autem
za to przekonalam sie, ze jazde na rowerze mozna zapomniec. piotrus w zeszlym roku pieknie jezdzil a w tym roku ni w zab!
za to przekonalam sie, ze jazde na rowerze mozna zapomniec. piotrus w zeszlym roku pieknie jezdzil a w tym roku ni w zab!
tak, tak....... u nas to trwa juz jakiś m-cczy Wasze pociechy maja czas powortu do korzeni? niunka ma teraz manie bycia dzidziusiem zaczelo jej sie to jeszcze zanim zobaczyla mala Julke, ale teraz to juz siega zenitu. wlasnie bierze lalki smoczka i podaje mi, zebym jej wlozyla do buzi, gdy placze jak dzidzius
u nas tego nie ma. wrecz przeciwnie- piotrus co chwile wdrapuje sie na wersalke gdy na niej siedze i mowi, ze jest wyzszy ode mnie i juz jest duzy i moze jezdzic autem
hihihihhi też się tego obawiałam i daltego przed Bozym Narodzeniem do domu przyniosłam rowerek...................i co?????? Też zapomniał, ale teraz to już śmiga nawet na stojąco i przez progi jak błyskawica
donkat
Wlasnie dogadalam sie z Justyna, ze nasze dzieci zaczely cierpiec na gluchote. mozna do nich gadac i gadac, a one nie slysza polecen, zakazow, tylko zlewaja wszystko. czasem jak nie rykne, to Jultika ma w nosie, co mowie
U Was tez tak jest? to taka przywara wieku?
Ja to przechodzę od paru dni z DamianemWlasnie dogadalam sie z Justyna, ze nasze dzieci zaczely cierpiec na gluchote. mozna do nich gadac i gadac, a one nie slysza polecen, zakazow, tylko zlewaja wszystko. czasem jak nie rykne, to Jultika ma w nosie, co mowie
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateusz też nie słuchamogę powtarzac kilka razy nawet jak krzyknę to nic se z tego nie robiwczoraj rozmawialismy z D o tym jak Mateusz broi i wogóle i tak się zastanawiamy skąd mu się te pomysły biorą co on jeszcze nie wymyśliurwis z niego niesamowity
reklama
Wlasnie dogadalam sie z Justyna, ze nasze dzieci zaczely cierpiec na gluchote. mozna do nich gadac i gadac, a one nie slysza polecen, zakazow, tylko zlewaja wszystko. czasem jak nie rykne, to Jultika ma w nosie, co mowie
jak rykne to zareaguje
Mateusz też nie słuchamogę powtarzac kilka razy nawet jak krzyknę to nic se z tego nie robiwczoraj rozmawialismy z D o tym jak Mateusz broi i wogóle i tak się zastanawiamy skąd mu się te pomysły biorą co on jeszcze nie wymyśliurwis z niego niesamowity
przybij piąteczkę
Podziel się: