reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
gagulec-wszystko w swoim czasie :)
piotrus dzis wymyslil, ze w burakach sa niebieskie pestki, potem uznal, ze jednak sa zolte a na koniec ze sa czerwone i dlatego ich nie widac. on tez sie nie kloci. raczej probuje swoich sil w tym czy mnie przekona czy nie, ze to jednak jest lodowka a nie telewizor :D zle to chyba ujelam.

czy Wasze pociechy maja czas powortu do korzeni? niunka ma teraz manie bycia dzidziusiem:szok::szok::szok: zaczelo jej sie to jeszcze zanim zobaczyla mala Julke, ale teraz to juz siega zenitu. wlasnie bierze lalki smoczka i podaje mi, zebym jej wlozyla do buzi, gdy placze jak dzidzius:baffled:

u nas tego nie ma. wrecz przeciwnie- piotrus co chwile wdrapuje sie na wersalke gdy na niej siedze i mowi, ze jest wyzszy ode mnie i juz jest duzy i moze jezdzic autem :D
za to przekonalam sie, ze jazde na rowerze mozna zapomniec. piotrus w zeszlym roku pieknie jezdzil a w tym roku ni w zab!

czy Wasze pociechy maja czas powortu do korzeni? niunka ma teraz manie bycia dzidziusiem:szok::szok::szok: zaczelo jej sie to jeszcze zanim zobaczyla mala Julke, ale teraz to juz siega zenitu. wlasnie bierze lalki smoczka i podaje mi, zebym jej wlozyla do buzi, gdy placze jak dzidzius:baffled:
tak, tak....... u nas to trwa juz jakiś m-c
u nas tego nie ma. wrecz przeciwnie- piotrus co chwile wdrapuje sie na wersalke gdy na niej siedze i mowi, ze jest wyzszy ode mnie i juz jest duzy i moze jezdzic autem :D
za to przekonalam sie, ze jazde na rowerze mozna zapomniec. piotrus w zeszlym roku pieknie jezdzil a w tym roku ni w zab!

hihihihhi też się tego obawiałam i daltego przed Bozym Narodzeniem do domu przyniosłam rowerek...................i co?????? Też zapomniał, ale teraz to już śmiga nawet na stojąco i przez progi jak błyskawica

Wlasnie dogadalam sie z Justyna, ze nasze dzieci zaczely cierpiec na gluchote:baffled:. mozna do nich gadac i gadac, a one nie slysza polecen, zakazow, tylko zlewaja wszystko. czasem jak nie rykne, to Jultika ma w nosie, co mowie:crazy:
U Was tez tak jest? to taka przywara wieku?

Wlasnie dogadalam sie z Justyna, ze nasze dzieci zaczely cierpiec na gluchote:baffled:. mozna do nich gadac i gadac, a one nie slysza polecen, zakazow, tylko zlewaja wszystko. czasem jak nie rykne, to Jultika ma w nosie, co mowie:crazy:
Ja to przechodzę od paru dni z Damianem:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Mateusz też nie słucha:no:mogę powtarzac kilka razy nawet jak krzyknę to nic se z tego nie robi:wściekła/y:wczoraj rozmawialismy z D o tym jak Mateusz broi i wogóle i tak się zastanawiamy skąd mu się te pomysły biorą co on jeszcze nie wymyśli:sorry2:urwis z niego niesamowity

reklama

jak rykne to zareaguje

Mateusz też nie słucha:no:mogę powtarzac kilka razy nawet jak krzyknę to nic se z tego nie robi:wściekła/y:wczoraj rozmawialismy z D o tym jak Mateusz broi i wogóle i tak się zastanawiamy skąd mu się te pomysły biorą co on jeszcze nie wymyśli:sorry2:urwis z niego niesamowity

przybij piąteczkę

Do góry