reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

Jeny ale Wasze dzieci już dużo słów znają =( przy nich mój Kubala szkoda gadać.
Kasiu nie martw sie slowa mojego Mateuszka to idzie policzyć na ręce jednej ręki:tak:
ach zapomnialam napisaćjak dziś byliśmy u mojej koleżanki to Matuś bawil sie i nagle wstal i zacząl podnosic sweterek i odkrywać brzuszek no i ja do niego powiedzialam że ma brzuszek pempuszek a on zacząl tak jakby cisnąć kupke i sie go pytam Mateuszku chcesz kupke to on szybciutko pobiegl w stronę lazienki i ladnie zrobil do muszli siku i kupkę:tak::-):-)

reklama
Kasiu nie martw sie slowa mojego Mateuszka to idzie policzyć na ręce jednej ręki:tak:
ach zapomnialam napisaćjak dziś byliśmy u mojej koleżanki to Matuś bawil sie i nagle wstal i zacząl podnosic sweterek i odkrywać brzuszek no i ja do niego powiedzialam że ma brzuszek pempuszek a on zacząl tak jakby cisnąć kupke i sie go pytam Mateuszku chcesz kupke to on szybciutko pobiegl w stronę lazienki i ladnie zrobil do muszli siku i kupkę:tak::-):-)
brawo

Adaś dziś cły czas też podnosił koszulkę i siadał na nocnik mówiąc siku. Może niedługo da sobie zdjąć papmera i zrobi na prawdę:sorry2:

No i tu jest się czym chwalić GRATULACJE dla Mateuszka:tak::tak:

Gratulacje dla Mateuszka!I życzymy dalszych sukcesów:tak:

Asiu to również mnie pociesza i jeszcze jedno to, że Kuba wszystko rozumie : ) podejrzewam, że jak dziecko zna znaczenie rzeczy i słów to już dużo i pomoże mu to zacząć mówić. Mówi się też, że jak dziecko szybko zaczyna chodzić to z mową jest troszku dłużej. Oczywiście to zdanie starszego pokolenia, ale może coś w tym jest.

Zaraz uciekam położyć małego spać. Oby się udało.

. Mówi się też, że jak dziecko szybko zaczyna chodzić to z mową jest troszku dłużej. Oczywiście to zdanie starszego pokolenia, ale może coś w tym jest.

patrząc po mojej Juli to jest to bzdura bo niunia zaczeła chodzić mając 16 miesięcy, więc powinna już mówić pełnymi zdaniami:-D

od paru dni uczę ja mówić "tak" i "nie" i już slicznie powtarza ale świadomie jeszcze tego nie mówi...

reklama
Asiu a no widzisz : ) tak więc nie ma reguły musi nadejść ten czas kiedy dziecko siada, wstaje i chodzi i zaczyna mówić : )

Do góry