No właśnie ostatnio do faceta w kolejce zaczęła wołać tato a on się odwrócił spojrzał na mnie i powiedział cyt"na mame masz całkiem fajną to niech Ci będzie tato" Nie wiedziałam czy mam się cieszyć bo w sumie usłyszałam komplement czy wstydzić się za moje dziecko;-)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Dobre. Ja też byłam tatą. Na panów też mówi tata albo dziadzia. Facet to facet i nazywaja ich jak potrafią.No właśnie ostatnio do faceta w kolejce zaczęła wołać tato a on się odwrócił spojrzał na mnie i powiedział cyt"na mame masz całkiem fajną to niech Ci będzie tato" Nie wiedziałam czy mam się cieszyć bo w sumie usłyszałam komplement czy wstydzić się za moje dziecko;-)
Moje dziecko bez zmian - ani mama ani tata:-(..ale ! Jak skonczy sie ten katar i wypali wizyta u laryngologa mamy chodzic na zajecia do tej znajomej logopedy. Dobra dziewczyna - rozmawiala z szefowa i przyjma Staska na zajecia przyuczania...do mowy:-)
donkat
Fanka BB :)
Moje dziecko bez zmian - ani mama ani tata:-(..ale ! Jak skonczy sie ten katar i wypali wizyta u laryngologa mamy chodzic na zajecia do tej znajomej logopedy. Dobra dziewczyna - rozmawiala z szefowa i przyjma Staska na zajecia przyuczania...do mowy:-)
hrudzia, a tak naprawde, to co najbardziej Stasiowi przeszkadza w mowieniu? to krotkie wiezadelko? i jak pokonac ten problem?
Nie wiem. Wiazadelko nie do konca jest zbadane ( logopeda nie miala odpowiednich urzadzen;-)) bo musze do laryngologa a to dopiero po skierowaniu od piediatry. I potem bedziemy chodzic na te zajecia, moze wlasnie one rozwiaza problem...albo operacja:-baffled:hrudzia, a tak naprawde, to co najbardziej Stasiowi przeszkadza w mowieniu? to krotkie wiezadelko? i jak pokonac ten problem?
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateuszowi pediatra sprawdził te wiązadełko i już wiedzzieliśmy że konieczne będzie podcięcieNie wiem. Wiazadelko nie do konca jest zbadane ( logopeda nie miala odpowiednich urzadzen;-)) bo musze do laryngologa a to dopiero po skierowaniu od piediatry. I potem bedziemy chodzic na te zajecia, moze wlasnie one rozwiaza problem...albo operacja:-baffled:
co za operacja
Podziel się: