reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
Z Adasiem już ekstra się dogadujemy, tzn rozumiem go co do mnie mówi, normalnie szok. Jak coś chce to mówi choć, podaje rączkę , mówi: dziemy i prowadzi mnie tam gdzie chce mi cos pokazać, albo cos dostać. Coraz rzadziej musze sie domyslać o co mu chodzi.

Witajcie po długiej długiej przerwie,
Jak fajnie jest wrócić i poczytać, czuje się jakbym wróciła do starych psiapsiółek i znowu mogę włączyć się do rozmowy jakby nie było mnie tylko tydzień (a nie ładnych parę miesięcy).
Tak sobie czytm i czytam i podziwiam wasze maluszki. Super się rozwijają i robią wielkie postępy. Porównując Omara... hehe nie będę porównywać bo nie na tym rzecz polega. mMogę jedynie pochwalić się... Omar biega jak zawodowiec (chodzi też), rzuca piłeczkę, tańczy i jak zny.bardzo chce to pokarze swój nos, (moje) ucho, oko i pupe jak jest niegrzeczny. Potrafi trafi też naśladować jak tatuś krzyczy.Wie czego nie może robić i bardzo często to robi. Uwielbia bawić się z dzieć mi ale niestety nie ma ku temu wielu okazji. No i nie mówi... ale przyjdzie i na to czas :))
Pozdrawiam was serdecznie.Buziaczki

Mała śpi to mogę w skrócie opisać :) Dzisiaj sama potrafiła stać przez dłuższą chwilkę bez przytrzymywania. I w sumie myślałam, że na tym dzisiaj zakończy, ale jak doszło co do czego potrafi już dość spory kawałek sama przejść. Najbardziej mnie zaskoczyła gdy sama zmieniła kierunek :> Po prostu odwróciła się na pięcie i bez problemów poszła w drugą stronę :rofl2: Mała spryciula :)

reklama
Mała śpi to mogę w skrócie opisać :) Dzisiaj sama potrafiła stać przez dłuższą chwilkę bez przytrzymywania. I w sumie myślałam, że na tym dzisiaj zakończy, ale jak doszło co do czego potrafi już dość spory kawałek sama przejść. Najbardziej mnie zaskoczyła gdy sama zmieniła kierunek :> Po prostu odwróciła się na pięcie i bez problemów poszła w drugą stronę :rofl2: Mała spryciula :)

super! zaczna sie siniaki i guzy:-D:-D

jak ogladalam zdjecia hani, gdy wchodzila, gdzie mogla, to pomyslalam, ze moja julitke to nie pociaga. mylilam sie. ostatnie jej osiagniecia: skrzynka na zabawki, miseczka plasikowa z lazieknki, taki koszyczek na zabawki przy tablicy FP, probowlala na stolik edukacyjny, ale sie nie udalo, szafka pod zlewem:rofl2:
gdzie tylko stanie to patrzy, czy sie nie da nozyny zadrzec w gore i wejsc:-D:-D

Do góry