reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mnie ostatnio do sząłu doprowadza ilość zabawek jaka mamy musze utylizacje przeprowadzic i wprowadzic zakaz zakupu !!!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja ostatnio zauwazylam ze w rodzinach gdzie sa chlopcy jest o wiele wiecej zabawek.. moja ma malo zabawek...z rezsta ona np.najlepiej to sie bawi figurkami...typu koniki i inne zwierzatka...albo maluje...reszta jakos moglaby nie istniec...
Cicha, no właśnie Wojtek jest taki, że łatwo go zrazić. Ale wiem tez, że trzeba odrobinę przymuszać, bo inaczej się sam nie przełamie. A potem mu sie bardzo podoba. Dobrze to widać na zdjęciach, które wkleiłam: można porównac minę Wojtka, jak go wpięliśmy w nartki i potem, jak zjeżdzał. Klasyka u mojego bohatera. ;-)
Instruktor by się przydał, ale w zeszłym roku nam nie wyszło. A w tym roku to tez takie mikro jeżdżenie, bo ja z tym brzuchem mało ruchliwa. Obiecuję sobie, że w przyszłym roku już bęzie instruktor dla Wojtka.
A Stas jak był na nartach, to nie chciał, ale jak Wojtek jeździł - to on tez koniecznie :-)
Instruktor by się przydał, ale w zeszłym roku nam nie wyszło. A w tym roku to tez takie mikro jeżdżenie, bo ja z tym brzuchem mało ruchliwa. Obiecuję sobie, że w przyszłym roku już bęzie instruktor dla Wojtka.
A Stas jak był na nartach, to nie chciał, ale jak Wojtek jeździł - to on tez koniecznie :-)
Ale macie fajne pomysły ,mamię tam jak sam kąpałem moją córcie w pianie super zabawa.
Kilka zabaw dla dzieci:
Zabawy dla dzieci
Kilka zabaw dla dzieci:
Zabawy dla dzieci
reklama
Mój młody uwielbia komputer. Oczywiście widzi, że Magda gra to i on przecież musi. Pozwalam mu na kilka minut grania i cwaniak nauczył się pisać w googlu jedno słowo- GRY. Jak go nie pilnuję to sam sobie gier szuka. Ostatnio zeszłam na chwilkę do teściowej a on w tym czasie włączył sobie teledyski na You Tube i dancował przed kompem