reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Mój uwielbia biegać:-) Generalnie być cały czas w ruchu. No i od jakiegoś czasu bardzo polubił rysowanie, malowanie. A od kilku dni tak wariują z Olgą, że dostaję szału...

Kasia to widze, ze nasi chlopcy to albo by sie super dogadywali albo na odwrot bo sa naprawde bardzo podobni jesli chodzi o zainteresowania. A nasza czworeczka to juz pewnie niezle cuda by wyczyniala:-)
Ciekawa jestem czy kiedys uda nam sie to sprawdzic w praktyce.

Ja Wam powiem ze moja mloda to nawet zbytnio nie lubi w grupie sie bawic...najczesciej jak odbieram ja z przedszkola (to wczesniej jak byla do 13:30) wtedy siedziala i malowala...i tak codziennie...a teraz jak jest do 15:00 to sa w ogrodzie i najczesciej widze ja sama...nawet na placu zabaw...chwile zabawi sie z kims ale po chwili odchodzi gdzies,goni ptaki,lapie motyle :) obserwuje kwiaty,owada przerozne... to ja bardzo interesuje :) teraz mam bratanice od dzis w nocy i mam nadzieje ze beda sie fajnie razem bawily :)

Cicha, z wielką chęcią zaeksperymentowałabym spotkanie naszych dzieciaków. Fakt, mogłoby się to skończyć sporym uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym oczywiście dla nas ;-)
Pati, Noemi to artystka indywidualistka. Ja przyziemne sprawy nie interesują, tylko buja w chmurach

Julek - gratulacje :-)

Daniel też raczej ostrożny i jak sie na coś uprze to nie ma szans .. teraz nie chce sie zgodzić na zdjecie kółek przy rowerze .. no ale nic na siłę
Ostatnio tylko by liczył i liczył .. od jakiegoś czasu tylko dodaje i odejmuje i fajnie mu to wychodzi .. tak do 10 ( a nawet 15 ) ślicznie dodaje i odejmuje .. tylko literek nie chce się uczyć :-(

Klaudia niezmiennie najlepiej lubi pisac literki, cyferki, dodawac, odejmowac, pisac pojedyncze slowka, badz wymyslone zdania. Tez lubi malowac i takze wychodzi jej to naprawde pieknie. Kocha place zabaw! i generalnie przebywac na dworze- czy to spacer po parku i obserwowanie wszystkiego, czy jazda na rowerze. Tez lubi chodzic na basen
B.lubi spiewac i tanczyc.
Na topie sa gry planszowe - i czym codziennie nas meczy to DOMINO!:/:O
Jest fanka spongboba i musze Wam pokazac jak slicznie go maluje:) i lubi swinke pepe i toma i jerrego.

generalnie lubi z nami spedzac czas, by ten czas jej poswiecac, wciaz sama to bawi sie troche w mame- lalkami, wozkiem, badz pobuduje z klockkow.
a najczestsza zabawa jak bawi sie sama to- czytanie miskom, bawienie sie w pania nauczycielke i wowczas bawi sie po angielsku(gada do dzieci, czyta im, uczy ich po angielsku)

Ostatnia edycja:
a tak naj to lubi jak przychodza do nas goscie - moi koledzy i ja podrzucaja, nosza na rekach, wywracaja itd...i po Adamie skacze jak malpka tak przeskakala cale swieta(bo piszac co lubi zastanawialam sei co robila przez swieta- tak WARIOWALA:D

reklama
ulubionym programem Klaudii bylo You can dance...i tym sposobem - zapisalam ja na zajecia taneczne - lekcje tanca wspolczesnego z elementami jazzu i baletu i w pon. hip hop

Do góry