reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

U nas smoczek właściwie tylko do zasypiania, a tak w ciągu dnia to baaardzo rzadko- zwykle jak nie schowamy i gdzieś zobaczy. A do zasypiania najlepiej jeden w buzi, drugi w łapce, i zmienia sobie co jakiś czas- a oba identyczne, więc nie wiem po co zmienia :-D Jak zaśnie, to zaraz smoka wypluwa:-)

U nas z tą zmianą troszkę inaczej bo mamy żółty i różowy kiedyś musze nagrać jak potrafi przez kilka minut wypluwać jeden po żeby zaraz wsadzić sobie drugi, wygląda to komicznie, taki brak zdecydowania który kolor wybrać :-D:-D:-D

reklama
Hihihi, Sandrunia pewnie nie może się zdecydować, z którym jej bardziej do twarzy :-)

U nas ostatnio hitem jest wózek dla lalek- Sylwek wypatrzył w realu za 10 zł :szok: a fajniutki jest, bo lekki i mały, więc Martuś dobrze sobie z nim radzi. Nie ma lali więc wozi w nim ukochanego króliczka :-) a czasem pakuje do niego swój chudy tyłeczek i chce żeby ją wozić :-D

Kasia to szybciutko Sandruni lalę kupic:-) Zobaczysz jak wam będzie pokazywac co się z lalą-dzidzią robi:tak:Bo podłapie co wy z nią robicie i to samo lali bedzie robic a przy tym będziecie mieli mnóstwo śmiechu:-)

Kasiu bardzo cie przepraszam ale tak czytałam wasze historie i odruchowo imięSandry wpisałam a oczywiście chodziło mi o Martusię:sorry2:

Nic nie szkodzi, Aniu :-) a lalę koniecznie musimy kupić, tylko na razie żadna nie wpadła mi w oko, na razie lula króliczka do spania i śpiewa mu aaaa... :-D

HEJ! A MY CHODZIMY!!!!!!! :-D:-D:-D:-D Dzisiaj moj lobuziak dreptal od mamusi do tatusia i z powrotem, na kazdym przystanku dostawal buziaka i przytulasa i STRASZNIE MU SIE TO PODOBALO :-D:-D:-D:-D:-D

....no, to mialam spokoj w domu ;-):rofl2::rofl2::rofl2:

BRAWO DLA MATISIA!!!! a spokoju to już chyba Heatherek nie będziesz miała ;)
My byliśmy na weekend u teściów, Karol ćwiczy "bieganie" i wstawanie - strasznie się wkurza że mu nie bardzo to wstawanie bez podparcia nie wychodzi :) przy bieganiu oczywiście zdarzają się wywrotki a on wtedy uroczo woła "bam" uśmiecha się wstaje i dzduje dalej :)
a ja jestem kłębkiem nerwów bo dziecko moje przez te ćwiczenia nie ma zupełnie czasu na jedzenie i spanie i kazdy posiłek i kładzenie go to walka!!! mam nadzieję że to przejdzie...może pamiętacie jak się nauczył wstawać w łóżeczku - jak filmik wstawiłam - teraz zachowuje się podobnie ;) a pomyśleć że to prawie pół roku temu już było - szok...wstawię kilka zdjęć ale to już jutro bo dziś padam a jeszcze jestem z mężem umówiona na randkę ;)

Matisek - GRATULUJEMY!

a moja Zdziśka cos jak ruszyła 23 maja za jedna raczke to jej puscic nie chce.....:crazy:czasem jak sie zapomni to kroczek zrobi, ale za chwilke celowo staje i pac na dupke. .i drepcze trzymajac sie nieraz tylko mojego ubrania..palca..po scianach..nie wiem dlaczego sie boi- nie upadła jakos tak..sama nie wiem

reklama
Brawo dla Matiska za chodzenie oraz dla Noemi że w końcu się przemogła i też dołącza do tuptusiów:-)
Rusałko ani się obejrzysz a Klaudia będzie śmigac:tak:

Do góry