reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

A mój szkodnik rozwalił dzisiaj łóżeczko tak skakała że urwała deseczkę od spodu łóżeczka. Jak przyszłam bo było tak dziwnie cicho to patrze a Sandry w łóżeczku nie ma :szok: patrze więc lepiej a temu diabełkowi tylko głowa ze szczebelków dolnych wystaje a mordka sie śmieje w najlepsze wpadła w dziurę razem z materacem :-D:-D:-D nie zrobiłam zdjęcia bo szybko ją ratowałam z opresji:-D:-D:-D ale wyglądoło to super

a to dowód :
1005767bz4.jpg

reklama
czytam o wyczynach waszych dzieciaczków i gęba mi sie cieszy, oj człowiek nie jest w stanie przewidziec co za chwile wymyślą i powiem wam że w takim razie Iza nie broi mi az tak bardzo, zepsuła mi tylko telefon komórkowy, wiec chyba od dziś bede mówić że jest grzeczna;-):-):-D

Ano rządzą!!! no i Kubuś...
Ale co do bałaganu Pati to ja tam już w ogóle nie mam ambicji w domu mieć porządku, Karol wszytsko rozwleka po całym domu- najlepiej buty, chowamy do szafy a on otwiera i roznosi po mieszkaniu :) a jak wkładam rzeczy do pralki to stoi obok i wywala...potem wkłąda - ale jak wywali 10 to włoży jedną :)

:-D:-D:-Dale sie uśmiałam - z Sumki, Pati i Baśki - wy mnie zawsze portaficie rozbawić..... Karolek to trochę chyba więcej rozumu ma ale Noemi i Kubiszon i moja Maryśka to jakby normalnie z jednej macicy wyleźli. JEDEN MIOT.
:szok::szok::szok:A OTYLKA mnie zeszokowała na maxa. ODWOŁUJE CO KIEDYKOLWIEK COKOLIWEK POWIEDZIAM NA TEMAT NOCNICKA.

Acha tak mnie natchneło w związku z diablicą Noemi, szkodnikami od Kakaw i Sumki i reszta łobuzów. CZ:-D:-D:-DY TO NIE JEST PRZYPADKIEM O DZIECIAKACH Z CZERWCA 2006????

http://www.youtube.com/watch?v=7fQHbtbpHiE

Głuszek - to jest rewelacyjne!!! dlaczego ja dopiero teraz odkrywam bebe Lilly???? (oczywiście to pytanie retoryczne ;))
A co do mądrości Karolka - to ja tam nie wiem...lepiej nie zapeszać:) myslę że oni wszyscy tak samo mądrzy tylko okazja czyni "niszczycielem" - czyli wszystko jeszcze przed nami - bo oczywiście tych okazji nie da się uniknąć

no Basia co ty!!!! wstydź sie!! bebe lily to podstawa!!!! a "Halo dziadku" nie ma sobie równych!!! to jest przebój Maryśki. Do tego królik titou i Sabaton z ich kawałkiem PRIMO VICTORIA :szok::szok:, i pełnia szczęcia!!!

Acha co do ostanich ośiagnieć to Maryś kreci sie w kółko po to żeby zaraz upasć i się cieszy. chmmm nie wiem co w tym fajnego ale ona to chyba luib. najgorzej jak ją tak na ulicy złapie, taka chęć kręcenia......

Bebe Lilly to jest to-- Sandrusia też jest jej fanką śmieje się normalnie do telewizora jak ją widzi i macha rękami i nogami szczególnie lubi teledysk w dzungli :-D:-D:-D oglada na "Mini -Mini" A propo telewizji to choć wiem ze to niezbyt dobre to moja to normalny telemaniak uwielbia bajki lubi "w niebieskim domku " i "bracia koala" i "listy feliksa" i ulice sezamkową :tak::tak::szok:

reklama
Do góry