reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Aniu u nas było to samo, dlatego, Otylka dostanie wózek na roczek od dziadków.
Otylka tez dorwała wózek w parku, bawiła się nim półgodziny, a potem nie dobra mama kazła oddać i był wielki lament, jeszcze przez 15 minut w drodze powrotnej.

reklama
Jeszcze niedawno wszyscy stawiali ze Noemi i Karolek wyrwa w swiat na wlasnych pytkach jako pierwsi a tu prosze...:baffled::eek::-D

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka
Ola
Mateuszek -Aniab190
Marcinek

Maluszki stojące samodzielnie:
Matiś Heatherkowy
Mikuś
Karol
Noemi

Maluszki stojące z podparciem:
Wojciaszek

Dziewczyny wszyscy mnie pytaja juz co maja kupić Wojtkowi na roczek a ja już nie mam pomysłów podpowiedzcie proszę
rowerek taki jak prezentowała ti heatherek Smoby urban już kupila babcia, jedna ciotka kupuje piaskownice a reszta tez cos chce a ja juz pomysłów nie mam:-)

Sylwia, nie wiem jakie kwoty wchodze w rachube, ale Miki np. wiem, że dostanie:
FISHER PRICE WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA -EXPRESS (196998216) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. - kuzynki syn bawił sie do 3 roku życia
Fisher Price. Autobus. Mattel. NOWE GWARANCJA. (194833500) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. - tym Miki juz się bawił podczas labowiska i bardzo mu sie podobało
I kiedys bawił się tym - też z zainteresowaniem FISHER PRICE Krzesełko- uczydełko. SUPER CENA !! (194706792) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Szczeniaczka uczniaczka już ma, ale raczej sie do niego tuli, tarmosi, niż bawi ;-)

Co prawda nie zdarza się to jeszcze często, ale Martuś próbuje stać sama- ostatnio w wannie i mało orła nie wywinęła :szok: ledwo ją złapałam. No i próbuje wreszcie chodzić za rączkę albo trzymana pod paszki :-) Ale chodzić to już nie zdąży zacząć przed roczkiem :tak::-)

Maluszki chodzące:
Zosia
Julien
Marysia
Kubuś
Wojtek
Sandra
Otylka
Ola
Mateuszek -Aniab190
Marcinek

Maluszki stojące samodzielnie:
Matiś Heatherkowy
Mikuś
Karol
Noemi
Martusia

Maluszki stojące z podparciem:
Wojciaszek

A ja Wam powiem, że dzisiaj Marcinek pokazał, że jednak słusznie zaliczyłam go do chodzących dzieci:-) Po kolacji tak się rozbujał, że odpychał moją rękę i śmigał po pokoju jak stary:-D:-D:-D

reklama
Do góry