Kasia my taki kupiliśmy Lolkowi na dzień dziecka tylko że w leclercu kosztowal 50 zł - idenyntyczny!!!A ostatnio Dziadkowie kupili mu cos takiego na działkę NAMIOT DOMEK dla dziecka IGLO TUNEL WIGWAM 3CZĘŚ (195136007) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Ale miał frajdę!
Na urodziny na pewno dostanie od nas misia - chcemy jakiegoś takiego tradycyjnego, milutkiego który bedzie mogł być przytulanką na całe życie... (mam nadzieję że podpasuje Karolkowi - zresztą idziemy w poniedziałek do sklepu żeby sam wybrał ) no i chciałam jeszcze wóz farmerski little tikes(z tej serii co autobus) ale już sama nie wiem czy to czy jednak coś innego wybrać - kubuś puchatek Kasi mi się strasznie spodobał...Karol jeszcze ma 04.06 imieniny - w sumie takie maluchy u nas nigdy nie obchodzą...ale wiadomo że jakiś drobiazg kupimy
U nas prezentów nie będzie tak dużo bo gości tez nie będzie tak dużo, od jednej koleżanki zamówiliśmy jakiś zestaw podwórkowy - typu duży plastikowy samochód do piaskownicy, jakieś łopatki, foremki itd - stwierdziłam że taki zestaw na lato jest niezbędny - to z takich drobniejszych , od teściów rowerek (totalnie nie trafiony w mój gust - oczywiście kupili bez konsultacji, ale miałam nerwa na maksa - mówię wam!!! no ale trudno, myslę że Karolkowi spodoba się bardziej niż mi )
no a reszta prezentów to na razie niewiadoma niespodzianka