reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Patrycjo ale z twojej córki łobuziak hihihihi niezły numerant z niej hihihihihihihi:-) . Zośka juz wiazana jest ;-) bo też tylko cudem bez rozciętej głowy jest :-) ;-)

reklama
Patrycja u nas to samo. Kuba dziś wstał w spacerówce. Dobrze że przy nim byłam, ale często zostawiałam go w kuchni samego na chwilkę. Coraz bardziej myslę o chodziku, żeby mieć pewność że z niczego nie spadnie:baffled:

oj łobuzki wam rosną - mój to w prorówaniu z waszymi aniołek, nawet pełzać za bardzo mu się nie chce.. mogę z mamą marcinka podać sobie rękę - tez się złości że zabwaka sama do niego nie chce przyjśc..
no może zacząl trochę podnosić tyłek - jakby chciał pełzać , wyciąga rączkę i się złości że nie dosięga zabawki

Marcinek też troszkę podnosi pupcię, ale do przodu nie posuwa się ani o centymetr. Do tyłu pełza jak najbardziej i kręci się wokół własnej osi, ale to na razie tyle...

A moja Milcia leniwiec jest. ani nie pełza ani nie raczkuje. Jak ją postawię przy czymś to z trzymaniem stoi ale cała pupa jej baunce'uje:)))) Tzn kręci się w kółko jakby hulajhop miała:)) Jak jej położe zabawkę to się wścieka ze do niej dotrzec nie moze....

reklama
Noemi jest poprostu niesamowita:-) spryciulka z niej.
Wojtek narazie przemieszcza się jak rasowy rak tylko do tyłu i denerwuje sie bardzo ze zabawka oddala sie od niego a nie przybliza:tak:
Wczoraj bylismy w restauracji na obiedzie i Wojtek zasiadł z nami przy stole i wcinał jarzyny gotowane na parze a w przerwie jak tylko udąło mu sie złapać jakiś widelec lub cokolwiek innego to walił nim w stół i miał z tego taka radoche:-D że hej jak nie było sztućców to piacha w stół awanturnik mały - dobrze ze nas nie wyprosili:zawstydzona/y:

Do góry