reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

jak już pisałam moja bardzo dużo gada sama do siebie nawet nie trzeba przy niej być bo jak jestem to nasłuchuje też mnie a nieraz w nocy długo gada piszczy krzyczy i śmieje się przy tym ale to nie jest odgłos śmiechu
a dziś dałam jej w rękę grzechotkę najpierw pluszową to nie chciała wyrzyciła a jak plastikową dałam to trzymała ale jeszcze nie grzechotała raz podniosła do góry ale to tak bezwiednie chyba

reklama
Dzięki Asia. Bodziaka dostał Miki od mojej mamy i znająć ją pewnie wyszperała w lumpeksie ;-) Ile nówek ciuszków ze szmateksów juz nam podarowała, to szok!

Mateuszek tez pcha sobie piasteczki do buzi, pzrewaznie jak lezy na brzuszku...
Gada duzo, usmiecha sie super i ladnie pokazuje raczkami ze jest spiacy - trze oczka.....
Na topie niezmiennie..patrzenie w okno i na lampy...
no i slini sie bardzo..

moja Klaudia także śmieje sie w głos..uwielbia jak się do niej mówi- śpiewa..i nosi na rękach..a wówczas obrazy sie zmieniają i jest -taaaaka szcześliwa:)- a już nie wspomną, ze jak widzi siebie w lusterku- to uśmiech- od ucha do ucha- podobnie jak zobaczy innego szkraba;)
Kasie- moja mała ma podobna czytanke obrazkowa co Twój Mikołaj ;)

Moja mała jak narazie śmieje się do rodziców i siostrzyczki ale na macie edukacyjnej wytrzymie zaledwie 10 minut to jest góra woli jak się ją nosi na brzuszku i chodzi po mieszkaniu a ona obserwuje całe mieszkanie .Chciałabym żeby tak poleżała z pół godzinki się czymś zainteresowała ale ona woli toważystwo :) :) :)

reklama
Oliwka też bardzo lubi chodzić" po mieszkaniu chociaż też potrafi spokojnie sama poleżeć
maty narazie nie kupiliśmy chociaż zamierzamy a do jakiego wieku ona może służyć?nie za szybko wyrośnie?

Do góry