reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Ale nasze czerwcowe dzieciaczki to juz zdolniaczki
Baśka my tez w piatek jeździliśmy w sklepowym wózku i też Kuba miał ubaw po pachy, a najbardziej podobał mu się napis Tesco, cały czas chciał go zdrapać :-) ale pod koniec stwierdził że zakupy są do d.... i zasnął na rękach taty.
Kakaw i Mamoot śliczne fotki. Fusik niezły Danielek,rośnie nam mały polityk :-D
A moje dziecie zrobiło pierwszą śiadomą rzecz, czym wprawiło mnie w zachwyt :-D . Rano jak chodzimy do łazienki zmieniać pieluszki to zawsze mówiłam Kubie że zapalamy światło i włączałam przycisk jego rączką. A dzisiaj włączył światło sam i to zupełnie świadomie. Na początu myślałam że to przypadek ale obskoczyliśmy wszystkie włączniki i robi to na 100% świadomie. Nawt najpier patrzy na żyrandol, potem na włącznik, Pstryk... i znowu na żyrandol. Ale jestem z niego dumna :-)

reklama
Sumka! mamy od wczoraj te sama zabawe! :-D :-D :-D

Baska, przeprowadzilismy doswiadczenie... Mateuszowi wozek sklepowy nie podobal sie AZ TAK, jak Karolkowi i Kubie :-( ...moze to dlatego, ze nie mial napisu tesco tylko piotr i pawel :baffled:

Nasz nie wiem czy miał napis :) to było w carrefourze wiec pewnie taki napis miał...a Karol to generalnie ma manie zdrapywania wszystkiego - robi to bardzo namiętnie - ostatnio dobiera się do swojego cienia na ścianie!!!
Światełko tez na topie - pstrykanie jest cool, ale lukania na żyrandol nie stwierdziłam - nie wiem czy to łączy- musze podpatrzeć i ewentualnie uświadomić synka :D

a u nas Otylka dorwała się do otwierania mebli i wyrzucania zawartości, czas kupić zabezpieczenia:tak: a wczoraj otworzyła szafkę, z której wczesniej mam wszystko wyciągnęła i co ???? nie mozna było napsocić, to uderzała ręką w półką, aż mama kilka par skarpetek wrzuciła:-)

Kurcze, Wasze dzieci już takie mobilne:-D A mój Marcinek ciągle jest na etapie delikatnego pełzania, z przewracaniem na brzuszek cały czas na bakier...co z niego wyrośnie, mam nadzieję, że nie fajtłapa...poza tymi sprawami jest jak najbardziej w porządku...

Kuba przybija piatkę Mateuszkowi za odkrycie światłości.
Mama Marcinka nie martw sie moje starsze dziecie odkryło inne formy ruchu dopiero w 11 miesiącu i mimo wszystko fajny z niego gość :-)

A wogóle to zaobserwowałam, że np moje dziecie nie robi dlugo długo nic nowego a potem jednego dnia wszystko naraz i znowu długo długo nic

reklama
Do góry