reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Moi tez ostatni jakos malo..dobranocka i tyle. Zoska czasem sie dopytuje jak jest ze mna sama ale mowie nie i zajmuje sie czyms innym.
Zima ogladaja nieco wiecej...ale tak czy siak mocno sortuje/wybieram bajki:-)

Swoja droga jakie bajk/programyi lubicie wy a jakie wasze dzieci?

Moje oglądają głównie bajki na dvd, które lubią (czyli Zaplątani, Scooby Doo, Auta, Toy Story). Nie dużo, ale też nie bardzo mało. A telewizor bardzo rzadko jest włączony - nie ma opcji, żeby chodził po to tylko,m żeby coś szumiało. Wtedy radio
A ja lubie oglądać sport i programy taneczne ale nie Taniec z gwiazdami tylko You Can Dance i teraz oglądałam X factor. Z seriali usta usta, Przepis na życie, no i wiadomości

ja ogladam malo tv. tylko wieczorami po 20:00.. i nie codziennie bo wole poczytac :) moje programy to cos na styl "poszukiwani"-a po latach odnalezieni...porycze sie jak glupia zawsze :-D to leci raz na tydzien...wiadomosci lubie ogladac a czasami jakies plotkarskie

ja jak jestem sama w domu jest zupelna cisza...nie ma radia, ani tv i moglabym bez tego zyc! mam swoj swiat w necie:DDDDDDDD
a powazniej- Klaudia to kinomaniaczka- niestety;/...ograniczam jej bajki, ale uwielbia od zawsze ona jak sie urodzila to jak widziala baje to jej sie oczy swiecily(po mojej sis, tacie i moim A-;) bo np. Gracjana wogoel tv nie interesuje spojrzy jak cos gra..ale za chwile raczkuje dalej;) zajety wyciaganiem wszystkiego, dotykaniem, ogladaniem itd...(gdzie Duska byla juz bardziej stateczna i mniej ruchliwa na tym etamie- lazila niepewnie trzymajac sie mebli)
Klaudia uwielbia spongeboba, toma i jerrego,
a ja wiadomosci, tez jakies plotkarskie ewent. i dokumentalne.
wkrecona bylam jedynie w top model i zawsze - YCD- obejrzalam kazda edycje wszystkie odcinki:p

Ja lubię Investigation Discovery , Doktor G lekarz sadowy, i takie w stylu Niezwykłe przypadki medyczne, Zaginieni, Telefon Alarmowy no i dodatkowo programy kulinarne uwielbiam Nigelle a co do reszty to jestem bardzo wybredna, lubię tez razem z Wojtkiem oglądamy Bear Grylls Szkoła przetrwania, programy przyrodnicze itp Wojtek dodatkowo lubi Scooby Doo jest nr 1 oraz Tom i Jerry.

Wczoraj chcialam dokonczyc co jeszcze lubie-wlasnie programy kulinarne-u nas leci codziennie-ale ja przestalam to ogladac...jak leci cos na styl "idola" to ogladam... badz top model-tez ogladalam-uwielbiam patrzec na heidi klum... to polskie wydanie jakos nie przypadlo mi wogole do gustu... nie ogladalam...nawet i nie mialabym gdzie ;) lubilam ogladac tez o tych przemianach-operacje itd. jak z tych poczwar wychodzily piekne "motyle"... serialu od jakis 6 lat nie ogladalam zadnego.. :)

reklama
Sylwia ja oglądam podobne programy, tylko nie Scooby Doo tylko Spongebob. A tego programu nie znam Investigation Discovery. Ostatnio polubiłam oglądać kanał komediowy. (hallo hallo - odpada, Jaś Fasola również). A AXN mogę oglądać od rana do wieczora-oczywiście w marzeniach.

Do góry