reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Ja mysle ze Syla to jest taka i do tanca i do rozanca :-) moze nie mamy tych samych gustow ale podobne bardzo podejscie do zycia... mysle ze gdybysmy miesszkaly blisko siebie bylybysmy dobrymi kumpelami :-) i co drugi dzien chodzily nawalone :-D Kiedys na poczatku pamietam ze jakos tak sceptycznie bylam nastawiona do Syli :) ale to bylo jeszcze za gierka :-D szybko minelo i nie wyobrazam sobie czerwcowek bez ciebie :-)

podpisuje sie pod kazdym Twoim slowem!
a jeszcze dodam, ze pasujemy do siebie wzrostowo i kochana Sylko- razem na balety..nieszly bylby z nas team hhahaha:D i tez zupelnie inaczej odbieralam Cie w kilku pierwszych postach( a teraz) muslalam, ze masz nos zadarty i troche jestes zadufana w sobie- co szybko sie naprostowalo ;) i teraz odbieram Cie jako kobiete pewna siebie, znajaca swoja wartosc, o silnej osobowosci, dobrze zorganiozowana, i td dosc tego slodzenia:):):) tez nie wyobrazam sobie tego ze mogloby Cie tu nam zabraknac:)))))))))

Noemi- artystka!:)

Klaudii na tancach wczoraj baardzo sie podobalo, ale mloda mnie zaskoczyla dwa razy podczas tych zajec- najpierw jak weszla- pluszek przy ustach jak moj A. musialybyscie to zobaczyc...co oznacza ze czuje sie niepewnie, ramiona w gozre...mysle ooo! Duska przesraszona hahaha...i faktycznie po chwili podbiegla do mnie i mowi, ze lzami w oczach, ze nie chce tanczyc, bo sie wstydzi...porozmawialysmy posiedziala mi na kolanach i po 10 min poszla tanczyc...wychodzilo jej swietne!
Drugi raz drugi...na koniec pan po kolei kazal kazdej osobie pokazac co zapamietali z ukladu...i spytal nowych uczestnikow, czy sa gotowi, czy to za wczensie jeszcze by znac uklad, a Duska- ja chce pokazac...I POKAZAL:oooo! pekalam z dumy!

Pati :-D ja juz o Tobie nie raz pisalam- krejzolka, glowa pelna pomyslow, szalona, kobieca, lubiaca luksus:pPPP przyjacielska, zawzieta i waleczna:D czasem snobistyczna, indywidualistka, otwarta na nowych ludzi i doznania, kokietka:DDDDDDDDDDD etc...

a o mnie co myslcie, jak mniew odbieracie?

reklama
najbardziej mi wpadlo w oko-snobistyczna? :-D kiedy? ;-) a reszta jakby o mnie-co do kobiecosci to ja sie nie wypowiem ;)

A Ruzsie odbieram podobnie jak Syle-mysle ze rownie bylybysmy dobrymi funfelami-tyle ze Rusia bylaby ta bardziej twardo stapajaca po ziemi ;)
U mnie nie ma rzeczy niemozliwych i jestem gotowa na wszystko :-D no prawie wszystko ;)))
Rusia mysle ze jest tez dobra mamusia jak i pania domu... zakupoholiczka :-D jest zwariowana ale ma dystans i mysle, ze nigdy nie otwiera sie w 100 % ,w ktorych by chciala-moge sie mylic...ale... ;) mysle ze zazwyczaj tak wlasnie jest...czasami ja ponosi :-) ale mysle ze rzadko :)))) Lubie Rusi fotki bo jest fotogieniczna-a co za tym idzie-rownie ladna :) wiec fajnie oko nacieszyc...

Do góry