reklama
Ja mysle ze Syla to jest taka i do tanca i do rozanca :-) moze nie mamy tych samych gustow ale podobne bardzo podejscie do zycia... mysle ze gdybysmy miesszkaly blisko siebie bylybysmy dobrymi kumpelami :-) i co drugi dzien chodzily nawalone Kiedys na poczatku pamietam ze jakos tak sceptycznie bylam nastawiona do Syli ale to bylo jeszcze za gierka szybko minelo i nie wyobrazam sobie czerwcowek bez ciebie :-)
podpisuje sie pod kazdym Twoim slowem!
a jeszcze dodam, ze pasujemy do siebie wzrostowo i kochana Sylko- razem na balety..nieszly bylby z nas team hhahaha i tez zupelnie inaczej odbieralam Cie w kilku pierwszych postach( a teraz) muslalam, ze masz nos zadarty i troche jestes zadufana w sobie- co szybko sie naprostowalo i teraz odbieram Cie jako kobiete pewna siebie, znajaca swoja wartosc, o silnej osobowosci, dobrze zorganiozowana, i td dosc tego slodzenia tez nie wyobrazam sobie tego ze mogloby Cie tu nam zabraknac))))))))
Noemi- artystka!
Klaudii na tancach wczoraj baardzo sie podobalo, ale mloda mnie zaskoczyla dwa razy podczas tych zajec- najpierw jak weszla- pluszek przy ustach jak moj A. musialybyscie to zobaczyc...co oznacza ze czuje sie niepewnie, ramiona w gozre...mysle ooo! Duska przesraszona hahaha...i faktycznie po chwili podbiegla do mnie i mowi, ze lzami w oczach, ze nie chce tanczyc, bo sie wstydzi...porozmawialysmy posiedziala mi na kolanach i po 10 min poszla tanczyc...wychodzilo jej swietne!
Drugi raz drugi...na koniec pan po kolei kazal kazdej osobie pokazac co zapamietali z ukladu...i spytal nowych uczestnikow, czy sa gotowi, czy to za wczensie jeszcze by znac uklad, a Duska- ja chce pokazac...I POKAZALooo! pekalam z dumy!
Klaudii na tancach wczoraj baardzo sie podobalo, ale mloda mnie zaskoczyla dwa razy podczas tych zajec- najpierw jak weszla- pluszek przy ustach jak moj A. musialybyscie to zobaczyc...co oznacza ze czuje sie niepewnie, ramiona w gozre...mysle ooo! Duska przesraszona hahaha...i faktycznie po chwili podbiegla do mnie i mowi, ze lzami w oczach, ze nie chce tanczyc, bo sie wstydzi...porozmawialysmy posiedziala mi na kolanach i po 10 min poszla tanczyc...wychodzilo jej swietne!
Drugi raz drugi...na koniec pan po kolei kazal kazdej osobie pokazac co zapamietali z ukladu...i spytal nowych uczestnikow, czy sa gotowi, czy to za wczensie jeszcze by znac uklad, a Duska- ja chce pokazac...I POKAZALooo! pekalam z dumy!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusia - masz jakis filmik-foteczki`? chcialabym zobaczyc te tance )))
i poprosze o streszczenie mnie
i poprosze o streszczenie mnie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Oj dzięki kochane można się podnieść na duchu
Pati opisze Cie z domu bo teraz juz zmykam bo zbliza sie 16
Pati opisze Cie z domu bo teraz juz zmykam bo zbliza sie 16
patrycja24berlin
Syla jeszcze do domu od wczoraj nie doszlöas?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A wczoraj sie opiłam napisze dzisiaj wieczorkiem
Pati ja juz o Tobie nie raz pisalam- krejzolka, glowa pelna pomyslow, szalona, kobieca, lubiaca luksusPPP przyjacielska, zawzieta i waleczna czasem snobistyczna, indywidualistka, otwarta na nowych ludzi i doznania, kokietkaDDDDDDDDDD etc...
a o mnie co myslcie, jak mniew odbieracie?
a o mnie co myslcie, jak mniew odbieracie?
reklama
patrycja24berlin
najbardziej mi wpadlo w oko-snobistyczna? kiedy? ;-) a reszta jakby o mnie-co do kobiecosci to ja sie nie wypowiem
A Ruzsie odbieram podobnie jak Syle-mysle ze rownie bylybysmy dobrymi funfelami-tyle ze Rusia bylaby ta bardziej twardo stapajaca po ziemi
U mnie nie ma rzeczy niemozliwych i jestem gotowa na wszystko no prawie wszystko ))
Rusia mysle ze jest tez dobra mamusia jak i pania domu... zakupoholiczka jest zwariowana ale ma dystans i mysle, ze nigdy nie otwiera sie w 100 % ,w ktorych by chciala-moge sie mylic...ale... mysle ze zazwyczaj tak wlasnie jest...czasami ja ponosi :-) ale mysle ze rzadko ))) Lubie Rusi fotki bo jest fotogieniczna-a co za tym idzie-rownie ladna wiec fajnie oko nacieszyc...
A Ruzsie odbieram podobnie jak Syle-mysle ze rownie bylybysmy dobrymi funfelami-tyle ze Rusia bylaby ta bardziej twardo stapajaca po ziemi
U mnie nie ma rzeczy niemozliwych i jestem gotowa na wszystko no prawie wszystko ))
Rusia mysle ze jest tez dobra mamusia jak i pania domu... zakupoholiczka jest zwariowana ale ma dystans i mysle, ze nigdy nie otwiera sie w 100 % ,w ktorych by chciala-moge sie mylic...ale... mysle ze zazwyczaj tak wlasnie jest...czasami ja ponosi :-) ale mysle ze rzadko ))) Lubie Rusi fotki bo jest fotogieniczna-a co za tym idzie-rownie ladna wiec fajnie oko nacieszyc...