reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Rusia, super. Sama zapisałabym się ;-) Miki co jakiś czas powtarzał, że chce na tańce, ale nie zapisywałam - korekta z angielskim wystarczyły. Ale widzę, że lubi się bujać. Olga chyba mniej. Generalnie bardzo lubi muzykę

reklama
Wojtek dostał świadectwo z angielskiego z oceną celująca! Chodził jeszcze na szachy - bardzo chętnie i na taniec z którego jednak zrezygnowaliśmy po pół roku bo zdecydowanie nie chciał chodzić.

No i zapisałam go od września na piłke nożna do klubu! Baaardzo chciał;)

Brawo Wojtus!!!- Klaudia zadzwoni przetestuje;P
na pilke nozna i Duska chce chodzic...meczy nas juz dobre pol roku...wiec jak jej zapal nie minie ..to tez od wrzesnia moze ja zapiszemy...

Wojtek brawo-takie naszly czasy ze dzieci stara ciotke patryche przeganiaja we wszystkim :-D ja bym chciala znac angieski tez bo to co ja umiem to smiech na sali :-D

Noemi tez nie przepada za rozmowami przez tel.ale jak kuzynka na lini to ozywia sie i chetnie dyskutuje... od wrzesnia bedziemy zapisywac mloda na zajecia plastyczne i na plywanie :) milismy juz od maja ale ciagle cos bylo.ladna pogoda,wyjazdy itp.wiec nie bylo sensu by placic,a nie kozystac...

a wczoraj moje dziecko podpalilo sobie wlosy...wieczor,mloda w pizamie juz spac miala isc,my mielismy gosci wiec palila sie swieca na stole...i tak sekunda i mlodej wlosy sie podpalily...na szczescie szybka reakcja i oprocz delikatnego opalenia wielki smrod byl tylko :))

O matko!!!!! dobrze ze nie spaliła sobie ubrania itp
Wojtek to piroman jest i czesto próbuje cos podpalać np świeczki itp a jak palimy grilla czy ognisko to juz ma raj cały czas stoi i kija pali albo dokłada do ognia.

Ja zapisałam Wojtka do trampkarzy od września bo chciał;))))

no mysle ze mloda teraz bedzie miala nauczke-na szczescie najczesciej uczy sie na bledach i wyciaga wnioski... jak zobaczyla wujka bez zeba na przedzie to juz o kakao nas wieczorami nie prosi :-D do ogniska czy grilla bardzo lubi tez podkladac :) ale najczesciej to zbiera kwiaty-uwielbia kwiaty albo goni motyle,szuka odciskow lapek zwierzat... nie wiem czy juz Wam opowiadalam,ze mloda kocha zwierzeta,dotknie kazdego owada,w przedstzkolu ciagle w ogrodzie zbiera slimaki, nie boi sie praktycztnie niczego i nic ja nie brzydzi... gdyby mogla wzielaby wwszystkie slimaki,biedronki,mrowki,dzdzownice do domu :-D o psie itp.nie wspomne...zna sie tez dosc dobrze na zwierzatkach...czasami zagina mnie jak mi wymienia np. nazwe jakiegos wieloryba.... :-D

reklama
O rany, dobrze, że nic się nie stało!
Martunia bardzo chce chodzić na balet- są zajęcia w domu kultury niedaleko, ale na razie nie chcę jej obiecywać, bo zobaczymy jak nam wypadną spotkania z logopedą- bo niby jest logopeda w przedszkolu, ale ustaliłyśmy, że będziemy też chodzić do tej pani do poradni, jednak zajęcia w przedszkolu nie wystarczają.
Mycha też na drzewa włazi- szkoła tatusia, a ja wolę nie patrzeć na to :-D

Do góry