reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
zuzu..to ma Klaudia obiecane na Mikolaja od mojej sis..;)

no i musze sie pochwalic- moja Duska uwielbia naprawde - sie uczyc- meczy mnie strasznie...pisze juz caly alfabet i samodzielnie cyfry do 10 potrafi napisac tez juz kilka slow

Wow Duska-jestem pod wrazeniem :-)
Moje dziecko wlasnie mi dzikie labedzie wycina :-D mam juz mame ,tate i babcie labedzia...i rekina co patrzy z wody ma labedzie..i fale wyciela :-D bo rekin musi w koncu w czyms plywac..

Duska pewnie bedzie jedna z najlepszych jak nie najlepsza wklasie :-)

a co do Chomikow to pokazalam ostatnio mlodej w tv.w reklamie czy by chciala i nie chciala :/

Brawo Duśka! ja mam wrażenie, że dla moich długopis i kredka, to prawie jak wróg ;-) Bardzo mało rysują, nie mówić oczywiście o próbowaniu napisania czegoś. Nie podali się do mamusi, bo ja uwielbiałam ;-)

U nas na topie jeszcze jedna zabawa...np.bawimy sie wnia w aucie albo Noemi lubi sie w nia bawic z Adamem w kuchni :-) i zabawa polega ze mowia "ja jestem np.lew...i na zmiane wymieniaja zwierzeta... musze przyznac ze naprawde duzo zwierzatek potrafi mloda wymienic...a jak czegos nie zna to prosi o pokazanie na komputerze :-)

A Wojtek troche bawi się słowami. Dzis na przykład Wojtek wymyslał wyrazy, które kończą sie na "-no": winogrono, wino, okno, no. :-) Albo bawi się w liczenie sylab w wyrazach. To tez dobre zabawy do samochodu.

reklama
to u nas tego typu sprawdzaja sie zabawy z literkkami np. jak lecielismy teraz do PL- szukanie literek/cyferek w gazecie...takie zabawy z literkami/cyferkami mam wrazenie , ze wcale jej nie nudza...za to mnie nieraz strasznie:D

Do góry