reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Irma znalazłam taki
Rowerek,jezdzik,laufrad *SUPER NA PREZENT*NOWE* (686000638) - Aukcje internetowe Allegro
kosztuje 165
Rowerek,jezdzik,laufrad *SUPER NA PREZENT*NOWE* (686000638) - Aukcje internetowe Allegro
kosztuje 165
Karol dziś chodził w ciąży ze szczurkiem, wkładał sobie pod koszulkę i rodził..
ale najlepsze było jak stwierdził że trzeba szczurka urodzić - i zaczął sapać - nie mam pojecia skad o tym sapaniu wie bo ja w domu nie cwiczyłam oddychania!!!!
ale najlepsze było jak stwierdził że trzeba szczurka urodzić - i zaczął sapać - nie mam pojecia skad o tym sapaniu wie bo ja w domu nie cwiczyłam oddychania!!!!
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baśka my juz tez to przerabialismy ale bez sapania ostatnio Wojtek mnie namietnie prosi zebym mu urodziła psa
My wczoraj przynieśliśmy kartony z ubrankami. Ola jest tak zafascynowana, że nie mogę ją od tych ubrań oderwać. Bierze każdą rzecz w rączki, ogląda i strasznie się cieszy. I ciągle na około mówi to dla siostrzyczki, ale fajne, mama patrz. Jakie małe kepki( skarpetki). Wszystko było już rozpakowane i przejrzane o 22. Dzisiaj siedzi już od rana i powtarza zabieg.
Fredzia- ale bedziesz miala wesolo!super Olcia!
moja Duska czasem ..jak ja cos najdzie mowi do nas- mamusiu-tatusiu, ja chce bata (brata...a jak ja pytam, a moze siostrzyczke, odpowiada ze zloscia- nie! bata!
moja Duska czasem ..jak ja cos najdzie mowi do nas- mamusiu-tatusiu, ja chce bata (brata...a jak ja pytam, a moze siostrzyczke, odpowiada ze zloscia- nie! bata!
reklama