reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Syla dobry masz sposob... :tak::-)

U nas od dwoch dni jaki porzadek...nic sie nie wala,nie ma klotni zeby pomoc sprzatac :-) No i od rana znowu bawi sie ta ukladanka ..:-)

Dzis mowie do mlodej"zrob wyklejanke" ,zostawilam porwane kartki,klej i poszlam... Teraz bylam przebrac ja i patrze ,oo jaka ladna wyklejanka i pytam czy Adam to z nia zrobil,ale on mowi ze nie :-) a wiec moje dziecko zrobilo cos takiego samo,ladne nieee:-)

PS. polowe tego tekstu wyzej napisala sama autorka pracy :-) mowilam i pokazywalam ktory klawisz ma przycisnac,tak tez uczymy sie literek :-)

no slicznie slicznie!!!!
my dzis jak mała wstanie bedziemy robły laurke dla ciotek ktore maja na ur- dzis jej chrzestan(moja siostra)

Pati zdolne masz dziecko, a nie wygląda na taką co usiedzi dłuższą chwilę w jednym miejscu ;-):-D moja jak chodziłam z nią w tamtym roku na zajęcia raz w tygodniu to lubiła wszystko z wyjątkiem prac rysunkowych, zawsze pierwsza kończyła.:-)

ja też z zabawkami będę musiała zrobić porządek i pochować, bo za dużo się ich wala:tak:

Zrobila mi dzisiaj jeszcze takie dwie...Oczywiscie wszystkie zachowam na pamiatke :-)

Zbieracie tez takie rzeczy na pamiatki? Bo ja mam skoroszyt gdzie chowam rozne obrazki...podpisuje nawet datami :-) Bedzie co ogladac i wspominac na stare lata :-)

Ja nie zbieram - raczej nie przepadam za takimi rzeczami - wybieram tylko bardzo nieliczne:tak:
A wyklejanka mi się nie wyswietla:no:
Same zdolniachy tu u nas - jak ostatnio z Wojtkiem próbowałam wyklejanki robic to smarował klejem wszedzie tylko nie po kartkach a wczoraj zrobił mi piekne malunki w kolorze rozowym na ścianie w salonie:wściekła/y:

reklama
ja mam Klaudi pierwsza kolorowanke na pamiatke oraz taka co jej chrzestna przywiozła z Portugalii.
Oprócz tego rysunki da dla mnie na ur:-)
Wczoraj zrobłysmy sliczna laurke i bukieciki kwiatów..(malowałysmy liscie i takie tam:)- potem powklejam zdjecia

Klaudia uwielbia malowac, rysowac, kolorowac..rózne takie manulane czynnosci..
np. zabawy cisatolina.
Wiekszosc tego robi w przedszkolu, a jej prace i innych dzieci wisza na scianach w przedszkolu.

Do góry