reklama
To Klaudia nie- ona porzadnicka..wszytko sprzata, układa, wciska w szafki, szuflady(czasem ciezko przez to cos znalexc)..taki chomikbuzi, raczek nie lubi miec brudnych..błoto na ubraniu, ciele strasznie jej przeszkadza..to tego stopnia, ze jak wczoraj wlazła w kałuze/błoto- i wymazała sie-to była chisteria i płacz"musiu ni ma nogi"-mamusiu nie ma nogi
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No my dzis wstalismy i zawal srca.... Mloda cala podloge w duzym pokoju wymalowala ...czarnym markerem.... i do tego kanape i Adama papiery Dzieki Bogu udalo mi sie wdzystko zmyc z paneli...ale z kanapy i dywanu juz nie zeszlo
A jeszcze wczoraj rozmawialam z kuzynka przez tel .i ona opowiadala mi ze jej syn nowa trzy dniowa kanape tez im markerem pomalowal...kremowa w dodatku i do niej mowie,ze my takich rzeczy nie trzymamy na wierzchu... No i faktycznie ,Adam uzywa jednego i trzyma go w swojej torbie..Ale przed naszym dzieckiem nic sie nie ukryje
A jeszcze wczoraj rozmawialam z kuzynka przez tel .i ona opowiadala mi ze jej syn nowa trzy dniowa kanape tez im markerem pomalowal...kremowa w dodatku i do niej mowie,ze my takich rzeczy nie trzymamy na wierzchu... No i faktycznie ,Adam uzywa jednego i trzyma go w swojej torbie..Ale przed naszym dzieckiem nic sie nie ukryje
patrycja24berlin
No wlasnie przed paroma minutami moje kochane dziecko zamknelo mnie na balkonie no i wolam otworz a ona do mnie "nein " i poszla bawic sie swoim konikiem...Wiec wale w to okno..!!!! przyszla i prosze ponownie"otworz"...poleciala gdzies i za chwile przybiegla z otwieraczem do konserw no i chciala tym otworzyc mi drzwi...Dzieki Bogu mialam uchylone oknow duzym pokoju...wiec udalo mi sie jakos otworzyc druga czesc...no i weszlam do domu...A mloda z okrzykiem do mnie leci"czesc"
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati pomysłowości to Noemi odmówić nie można
patrycja24berlin
Ja sie wykoncze-mowie Wam...
Dzis juz sie napracowala znowu...Usadzila misie ,ale najpierw pod kazdym rozlozyla pieluche tetrowa potem wziela pojemniczki z farbkami ,ustawila przed misiami a wtedy nawalila tam jogurtu i poczestowala swoich gosci...:-)
Dzis juz sie napracowala znowu...Usadzila misie ,ale najpierw pod kazdym rozlozyla pieluche tetrowa potem wziela pojemniczki z farbkami ,ustawila przed misiami a wtedy nawalila tam jogurtu i poczestowala swoich gosci...:-)
reklama
jakbym widziała Danielka :-) pednacik do kwadratu.To Klaudia nie- ona porzadnicka..wszytko sprzata, układa, wciska w szafki, szuflady(czasem ciezko przez to cos znalexc)..taki chomikbuzi, raczek nie lubi miec brudnych..błoto na ubraniu, ciele strasznie jej przeszkadza..to tego stopnia, ze jak wczoraj wlazła w kałuze/błoto- i wymazała sie-to była chisteria i płacz"musiu ni ma nogi"-mamusiu nie ma nogi
a Noemi pomysłowośc mnie rozwaliła:-)
Ale ostanio daniel zaczął mi mówić całe wierszyki .. nmormalnie jestem w szoku.. owszem dużo mu czytam ale nie sadziłam że pamięta całe wierszyki, : Idzie Grzes, początek Lokomotywy, Pan dymek, i pare innych mniej znanych ale przez niego lubianych..