reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Ale się uśmiałam z bąkalków Matiego :-):-):-) aż mężulka obudziłam hihraniem :-D
Nasze dzieci są genialne!!!!!!!!!!

Wiecie co ja jestem strasznie wzruszona faktem że jest mi dane móc obserwować jak Zosia -mały człowieczek rozwija się, rośnie, jak się zmienia ,że moge uczestniczyć w takim cudzie w tak niewyobrażalnej sprawie :"")

AniuB powiadasz tv sobie sam włączy :-)JA naprawde mam czasami wrażenie jak patrze na jego zdjęcia że nas okłamujesz i Mateuszek jest dużo starszy a jak czytam co on już potrafi to wogóle nabieram podejrzeń :-p:cool2::-D

No mloda dzis zaznaczyla sobie 3 razy teren...Zdjelam jej pampersa przed kapaniem i dak latala sobie ...Ide na balkon,patrze a tam ktos mi nasrytal:szok:,za chwile ide do pokoju a przed kaloryferem kolejna niespodzianka:szok::szok: a wiec lece do lazienki spytac co to ma znaczyc moja corke ,a ta w najlepsze sika na chodniczku patrzac skad to cieple po nogach leci:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Super z chalupy kibel se robic....:baffled:

Pati, wszystkiego trzeba spróbować. ;-):-D:-D:-D

Wojciaszek dziś zrobił mi piękny pokaz, jak się wsadza klocki do sortera. :-) Pomagałam mu tylko trochę wybrać odpowiedni otwór, a on precyzyjnie obracał klocek, żeby wpadł do środka.:tak:

reklama
Normalnie niesamowite sa te nasze szkraby - az sie nadziwic nie moge jak czytam co juz potrafia i jakie sa kontaktowe! A i broic tez niezle potrafia - jak widac z powyzszych opisow:-):-) BOMBA:-):-):-)

Julek tez mi dzisiaj zaprezentowal swoje zdolnosci - niestety te nieco mniej ciekawe - bo dyskretnie wyjal mi z torebki dorodny pek kluczy i wsadzil do swego malutkiego zimowego buta (normalnie szczyt manualnych zdolnosci) a potem na pytanie - gdzie sa klucze - pieknie rozlozyl raczki w uroczym gescie: nie ma;-):-) Zapewnil mi naprawde dobre 20 minut zdrowych wygibasow i troche nerwow. Dobrze, ze wczesniej widzialam, ze sie przy butach kreci bo dzieki temu w koncu doszlam do miejsca zbrodni ale przyznam, ze normalnie paranoja jest z tym chomikowaniem po katach:-)

Do góry