reklama
Nasi rodzice i babcie nie mogą się nadziwić, że Marcinek już tyle rozumie. Cały czas powtarzają, że kiedyś to chyba dzieci się tak szybko nie rozwijały
Ja nie rozumiem, czemu sie tak dziwia - przeciez wszyscy wiedza, ze nasze dzieci sa genialne! PO MAMUSIACH!
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Ale się uśmiałam z bąkalków Matiego :-):-):-) aż mężulka obudziłam hihraniem
Nasze dzieci są genialne!!!!!!!!!!
Wiecie co ja jestem strasznie wzruszona faktem że jest mi dane móc obserwować jak Zosia -mały człowieczek rozwija się, rośnie, jak się zmienia ,że moge uczestniczyć w takim cudzie w tak niewyobrażalnej sprawie :"")
Nasze dzieci są genialne!!!!!!!!!!
Wiecie co ja jestem strasznie wzruszona faktem że jest mi dane móc obserwować jak Zosia -mały człowieczek rozwija się, rośnie, jak się zmienia ,że moge uczestniczyć w takim cudzie w tak niewyobrażalnej sprawie :"")
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
AniuB powiadasz tv sobie sam włączy :-)JA naprawde mam czasami wrażenie jak patrze na jego zdjęcia że nas okłamujesz i Mateuszek jest dużo starszy a jak czytam co on już potrafi to wogóle nabieram podejrzeń
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No mloda dzis zaznaczyla sobie 3 razy teren...Zdjelam jej pampersa przed kapaniem i dak latala sobie ...Ide na balkon,patrze a tam ktos mi nasrytal,za chwile ide do pokoju a przed kaloryferem kolejna niespodzianka a wiec lece do lazienki spytac co to ma znaczyc moja corke ,a ta w najlepsze sika na chodniczku patrzac skad to cieple po nogach leci
Super z chalupy kibel se robic....
Super z chalupy kibel se robic....
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
no nieźle hihihihihihihi
Pati, wszystkiego trzeba spróbować. ;-)
Wojciaszek dziś zrobił mi piękny pokaz, jak się wsadza klocki do sortera. :-) Pomagałam mu tylko trochę wybrać odpowiedni otwór, a on precyzyjnie obracał klocek, żeby wpadł do środka.
Wojciaszek dziś zrobił mi piękny pokaz, jak się wsadza klocki do sortera. :-) Pomagałam mu tylko trochę wybrać odpowiedni otwór, a on precyzyjnie obracał klocek, żeby wpadł do środka.
reklama
Normalnie niesamowite sa te nasze szkraby - az sie nadziwic nie moge jak czytam co juz potrafia i jakie sa kontaktowe! A i broic tez niezle potrafia - jak widac z powyzszych opisow:-):-) BOMBA:-):-):-)
Julek tez mi dzisiaj zaprezentowal swoje zdolnosci - niestety te nieco mniej ciekawe - bo dyskretnie wyjal mi z torebki dorodny pek kluczy i wsadzil do swego malutkiego zimowego buta (normalnie szczyt manualnych zdolnosci) a potem na pytanie - gdzie sa klucze - pieknie rozlozyl raczki w uroczym gescie: nie ma;-):-) Zapewnil mi naprawde dobre 20 minut zdrowych wygibasow i troche nerwow. Dobrze, ze wczesniej widzialam, ze sie przy butach kreci bo dzieki temu w koncu doszlam do miejsca zbrodni ale przyznam, ze normalnie paranoja jest z tym chomikowaniem po katach:-)
Julek tez mi dzisiaj zaprezentowal swoje zdolnosci - niestety te nieco mniej ciekawe - bo dyskretnie wyjal mi z torebki dorodny pek kluczy i wsadzil do swego malutkiego zimowego buta (normalnie szczyt manualnych zdolnosci) a potem na pytanie - gdzie sa klucze - pieknie rozlozyl raczki w uroczym gescie: nie ma;-):-) Zapewnil mi naprawde dobre 20 minut zdrowych wygibasow i troche nerwow. Dobrze, ze wczesniej widzialam, ze sie przy butach kreci bo dzieki temu w koncu doszlam do miejsca zbrodni ale przyznam, ze normalnie paranoja jest z tym chomikowaniem po katach:-)