reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Też miałam pomysł żeby zacząć czytać bajeczki, co czytasz maleństwu? Jak zapisać się do klubu Disneya? No wreszcie znalazł się ktoś kto nie przepada za Puchatkiem :-) witaj w klubie, też nigdy nie zachwycałam sie Kubusiem.

reklama
Sylwio czytam wszystko co jest w domu, a że u siebie mam niezawiele, to własnie dlatego zapisałam się do klubu, aby wzbogacic biblioteczkę. Poki co standard kopciuszek, spiąca królewna itp, a ostatnio nawet czytałam małaj gazety typu dziecko itd... i tez uwaznie słuchała. Mysle, że poki co malenstwom mozna czytac wszystko.

A do klubu zapisałam się poprzez oferte, którą dostałam do domu, ale mozna tez to zrobic na ich stronie, nawet na babyboom czesto pojawia się ich reklama Klub Ksi

No ja też zapisuję się do klubu "Antykubusiowego" nuda, nuda, nuda :-D A jesli chodzi o coś co fajnie się czyta to polecam wierszyki Brzechwy i Tuwima. Pełno tam fajnych rymowanek:laugh2:

A ja juz nie moge doczekac sie kiedy przeczytam Noemi "Kopciuszka"...Uwielbiam ta bajke...:tak: :-)

A ksiazeczek to mamy juz calkiem spory zbior...Kupilismy jak niunia siedziala jeszcze pod serduchem:-D ...Mamy nawet piosenki ;-) ...Ale jak narazie najwiecej jest krotkich opowiastek...Ksiazki po 5 stron...:):laugh2:

Miki też bardzo lubi jak czytamy mu bajki. Jak na razie jest to właśnie Tuwim, Brzechwa,a niedawno kupiłam 2 książki Agnieszki Frączek - są super! Bardzo ładnie wydane, kolorowe, no i wszystko super się rymuje

Akrobacje mojej córy
1009749uw4.jpg
1009750xv5.jpg
1009752ba6.jpg
oraz huśtawka
1009747gx5.jpg

Basiu czy ten pałąk na którym zawieszone są zabawki jest na tyle sztywny aby dziecko mogło się podciągnąć? Olusia świetnie się bawi, zuch dziewczyna. Też lubimy sie huśtać.

Basiu czy ten pałąk na którym zawieszone są zabawki jest na tyle sztywny aby dziecko mogło się podciągnąć? Olusia świetnie się bawi, zuch dziewczyna. Też lubimy sie huśtać.

Sylwia myślę, że tak. Ola co prawda nie dosięgnie jeszcze do góry, ale często chwyta się na dole i przewraca się na boczki.

Karolek ostatnio ostro ćwiczy czołganie - normalnie jesteśmy w szoku-leżąc na brzuchu wypycha do góry pupę i odpycha się do przodu na kolanach - dziś tak ambitnie "zasuwał" po łóżku ze skończył głową na ścianie :)

reklama
Do góry