my karuzelkę już zdjeliśmy bo łóżeczko jest bardzo wysoko i za bardzo sięgała rąćzkami a w wózku ma takie miśki grzechoczące zamocowane to je ciągnie i tak przekręca rączka ze one sie obracają w kolo tak jakby wiedziała o co chodzi
reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Ola do siadania się bierze tylko jak jest u kogoś na rączkach albo w samochodzie. Bo jak ją za rączki podciągam to zamiast głowę to one pupę podnosi i się cieszy.
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja Ola też sama do przodu główki podnosić nie próbuje, tylko jak jest w pozycji pół-leżącej, albo w premaxxie to łeb podciąga. No i jak się ją za rączki chwyci, to walczy ostro. Ale na pleckach nic a nic. Ja tam się nie martwię. Chyba ma jeszcze czas... tak mi się zdaje...
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczyny, moja Ola pomyka tu koło mnie na macie, patrzę na nią, a ona bach! - obróciła się na brzuch!! Od tygodnia próbowała, ale jej to nie wychodziło. A dzisiaj myk i już! Kurcze! Ona już taka duża :-)
Wow, ale dzisiaj wrażeń
Wow, ale dzisiaj wrażeń
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
A moja Ola to się w kółko jak zegarek kręci. leży dziś na macie i ostro na boki i wędruje, Mąż mówi jeszcze chwila i nogiprzez pałąk przełoży ja na to a gdzie tam. Minęła chwila patrzymy a mała głowę tam gdzie nogi, nogi na górze i się do nas śmieje. W szoku byłam.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtuś najbardziej ćwiczy sobie mięśnie brzuszka na huśtawce, z pozycji połleżacej bardzo ładnie dzwiga się do siadu, jak się zmęczy i mu już nie wychodzi to bardzo sie denerwuje, uparty jest jak mamusia. Na macie obraca sie na wszystkie strony świata - choć mam wrażenie że mata już mu sie znudziła.
reklama