reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Beatko a mi się wydaje, że przez takie dluższe przerwy to kanaliki się zatykają, spróbuj pomasować piersi i zobaczysz, czy będą efekty, albo rozgrzac ciepłym prysznicem.
a co do postępów Otylki to wczoraj malutka opierając się o mamusi raczki usiadla do półsiadu- teraz też twardo ćwiczy, i się podnosi tak juz na 5 cm- i strasznie sie denerwuje, bo nie skumala, że musi się oprzeć o coś, aby było lawiej. I jak wyciagam raczki, żeby ja podnieść, to ona juz od razu sama sie unosi
a co do postępów Otylki to wczoraj malutka opierając się o mamusi raczki usiadla do półsiadu- teraz też twardo ćwiczy, i się podnosi tak juz na 5 cm- i strasznie sie denerwuje, bo nie skumala, że musi się oprzeć o coś, aby było lawiej. I jak wyciagam raczki, żeby ja podnieść, to ona juz od razu sama sie unosi
ale jak sie zatykają to sie mniej produkuje?bo ja myślałam że jak zatkane to własnie bolą tylko nie może wypłynąćell pisze:Beatko a mi się wydaje, że przez takie dluższe przerwy to kanaliki się zatykają, spróbuj pomasować piersi i zobaczysz, czy będą efekty, albo rozgrzac ciepłym prysznicem.
Sprytna Twoja Otylka
ell
Beatko jak kanaliki sa zatkane to dziecku inaczej wyplywa mleko niż zazwyczaj- stad moze sie denerwować i krzyczeć przy jedzeniu- poza tym czasami tak sie zatykaja, że przestaja w ogole funkcjonowac i tak potem z 7 kanalikow robi sie , z 5 powstaja 3 i w koncu koniec....ja miałam zatkane i wcale nie bolało. Teraz jak odciagam laktatorem to sprawdzam czy wszystkie dzialaja
patrycja24berlin
ja jak dobrze leci to mam chyba z 8... ;D
reklama