reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Marysia - faktycznie jakby sporty walki ćwiczyła :) coś mi się widzi poza tym że już się do śmigania szykuje...i mogę popatrzeć co mnie niebawem czeka bo Karolek podąża za Marysią choć na razie jak się puszcza to się wywala :) ale i tak oczywiście się puszcza :)
A Miki to mnie zadziwia i zachwyca tymi pompkami!!! Bardzo silne rączki i nóżki i brzuch musi mieć!!! teraz tylko pozostaje odkryć jak tymi łapkami i nóżkami przebierać na zmianę i Kasia "nas nie dogoniat"
Co do rączek - Karol na garnuszku fisera nauczył się bardzo łądnie wkładać i wyjmować klocki-oczywiście na razie górą i cieszy się jak mu gra garnek za to, a dzisiaj fajnie kręcił paluszkiem taką kulkę w klocku fishera - to jest kierowca z auta i ta główka jak się kręci to raz się pokazuje buźka raz znika - był tym tak zafascynowany jak to odkrył, że przez dobrą chwilę chłopaka nie było :) klocek nawet z telewizorem wygrał...

Maryska niezla!! :tak:

Miki mnie rozbraja tymi pompkami.... :-D :-D

Wojciaszek zaraz ruszy do przodu, poczekaj Mamoot, ani sie obejrzysz :tak:

A Matis dzisiaj pierwszy raz opuscil pokoj i przyczolgal sie do mamusi do lazienki :-D Wstawil glowke za framuge, zobaczyl mnie i sie rozrechotal :-D :-D :-D

Mikołajek paluszkami też rusza takie ruchome elementy w kuleczkach, albo w przywieszkach do leżaczka. Co do np. klocuszków w bem bębenku (widziałam, że Noemi taki ma), to jeszcze świadomie nie wyciąga a tym bardziej nie wrzuca. Jak chce dostać, to wysypuje.

Miki te pompki to non stop. Albo pozycja na raczka albo pompki. Pełzanie mu nie w głowie (od razu usztywnia rączki). No i bujanie się prawo lewo jak gra muzyka, albo mama śpiewa ;-)

Kasia Miki to tak fajnie wygląda jakby stał na tych paluszkach i skojarzył mi sie z Fredem Flinstonem z Jaskiniowców, oczywiście z tych paluszków.

Brawa dla Matisa za odwagę.:-)

Mamoot moja po dwóch tygodniach zakumania pozycji na czworakach i przebujania się w przód i w tył zdecydowała sie na wyruszenie wreszcie. Wiec już niedługo!!!!!!! Ani się obejrzysz.
Kurde co on tak z tymi pompakim ten Mikuś??? Kolejny Pudzinowski nam tu rośnie, hihi. Kurcze jescze niewidziałam malucha który by pompki zasuwał!!! REWELACJA!!!!!!!!!!!

Głuszku, ale wiesz on nie robi takich prawdziwych pompek, tylko przyjmuje taką pozycję jak na zdjęciu;-) :tak: :laugh2: Ale fakt, robi to bardzo często ;-)

reklama
Miki to jak w lato na plaze wyskoczy to tareczka na brzuszku bedzie mu tylko polyskiwac ... :-D A dziewczyny sznureczkiem za takim sportowcem...:-D:-D:-D

No i Matis widze na przeszpiegi za mamuska wystartowal...Brawo !!!!!! :-)

Do góry