reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój kwietniowych maluszków-Relacje z wizyt u lekarza.

reklama
myszka: u nas zdiagnozowano mioklonie przysenne, są to drgawki czterech kończyn w trakcie snu. U nas powodowało wybudzanie małej i z tego tytułu byłyśmy w szpitalu ponad tydzień po urodzeniu. Zrobili małej usg przezciemiączkowe i nakazali kontrolę u neurologa. Mała miała drgawki do trzeciego miesiąca życia.

Myszka: już nie wrócą. Miałam konsultacje z dwoma neurologami i jestem spokojna. Napędziło mi stracha na początku, martwiłam się, czy moje dziecko będzie normalne. Najgorsza to było to, że na noc musiałam oddawać małą na obserwacje na patologię noworodka i chodzić w nocy karmić co 3 godziny. Ale przetrwałyśmy to :-)

Nieustalono przyczyny drgawek, EEG niewykazalo nieprawidlowosci kolejne za tydzien na spiaco. We krwi, w mocuu i w kale tez nic nie ma.
Maly wypisany z oddzialu 13-tego, za to mama przyjeta na oddzial chirurgii z kamieniami...juz po operacji :-) wyspalam sie w dzien, a teraz nie moge usnac.

reklama
dzis mamy kolejne eeg tym razem na spiaco, mam nadzieje ze rowniez nic niepokojacego niewykaze.
wczoraj wyszlam ze szpitala a dzis musze znow tam jechac ;-) dobrze, ze juz tylko na badania wizytowo :-)

podczas mojej nieobecnosci w domu maly zaczal sie krecic z plecow na brzuch i to od razu w obie strony. Nauczyl sie tez maly cwaniak jak sciagnac szybko starych do siebie... udaje ze kaszle i od reki wszyscy sa przy nim :-D a on w smiech i jeszcze tak smiesznie pokasluje z wielkim usmiechem :-D

Do góry