reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój kwietniowych maluszków-Relacje z wizyt u lekarza.

Nef dzięki za info. Wyślij smile_ od nas tulaski :-)

Za tomy się ogarnąć nie możemy. młody obudził sie o 7:30 jak by jeszcze nei wyspany ( ostatnie dni ciągle tak ma) Nie wita mnie radosny uśmiech tylko kręcenie sie w łóżeczku z boku na bok jak by jeszcze chciał spać a juz nie mógł o_O. Tak więc wstał trochę sie pobawił i zaczął jojkać o i na wszystko, jeść nie, pić nie, spać nie. zdążyłam podać czopek bo myślałam, że znowu ucho lub ząbki dokuczają ( bo pchają sie okropniaście na całej linii nawet 3 czuć pod dziąsłem, jak by zaraz miały wyjść. ) ale też jojkał. w końcu wycisnął z siebie kupsztela i zasnął prawie podczas przewijania o_O normalnie jak by całe te 2 godziny biedny walczył o sen. Odsypia chorobę czy co ? wróci moja mama to pójdę do przychodni niech go pooglądają...

reklama
Muszę się pochwalić, bo myślałam, że Szymek nigdy tego stanu nie osiągnie - dostał nóżką do buzi, ale miał radochę. Nieważne, że sięga tylko leżąc bez pieluszki na przewijaku i tylko jedną nogą i tylko dużym palcem, ale mamuśka jest dumna:-D

Przepraszam, że tak wchodzę w wątek, ale proszę bardzo o pomoc.Jestem studentką 3 roku dietetyki na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Prowadzę badania dotyczące spożycia i suplementacji wit D u kobiet w okresie laktacji i ich dzieci. Wyniki przeprowadzonego badania przedstawię w swojej pracy licencjackiej. Byłabym bardzo wdzięczna, jeśli poświęciłaby mi Pani chwilę czasu na wypełnienie anonimowej ankiety i opisała swój jadłospis z dnia poprzedniego.Dziekuję bardzo!https://docs.google.com/forms/d/1K1pYEBoxzgdriRGBFrWJ5nRbBXFlO-IsAVxVhhqXX_E/viewform

gratulacje dla Szymka :-)
a ja dziś na chwilkę włożyłam Leosia do łóżeczka, żeby spokojnie pranie rozwiesić
i nagle słyszę jego "EEE" (w wolnym tłumaczeniu:patrz na mnie, wołam cię), odwracam się a on stoi! chwiejący się jakby się opił jakiegoś procentu, ale STOI :-)

Cześć :-)
gratulacje dla wszystkich siedzących, raczkujących i stojących naszych kochanych bobasków :-) i ja śpieszę Wam donieść, że moja Alicja zaczęła raczkować :-D no to teraz czekam aż sama usiądzie, bo jeszcze tego nie robi ale wszystko w swoim czasie :tak:

reklama
Super wieści dziewczyny

a nas gnębią choróbksa jak do 6 m-ca było ok to teraz masakra :-( w sobote skończył antybiotyk, teraz ma straszny kaszel i ucho znowu się zaczerwieniło...może to na zęby ??? ( wreszcie) eh...

Do góry